自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有,仲好多次添

禁止訪問

男爵府

我個囝依家先2歲7個月, 未返學已經激喊左我幾次. 返左學要做功課, 我真係唔敢想像.:cry:

大宅

暫時未(希望唔好有機會)
通常都係好激氣好激氣

珍珠宮

有, 係好激氣同心痛, 教極講極阿女都成日無理發脾氣, 到她清醒冷靜下來又知錯, 1歲望2歲, 2歲望3歲3歲望4歲.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我個囝仲細,暫時未試過激喊我,但我都預左,佢一定有我既真傳!

我細個勁百厭,成日激到亞媽喊,隔幾日就同我'開波',次次都打獲金!諗起都....罪過罪過
最過份個次係激到個補習老師喊,之後佢仲走埋!但佢係男人黎ga! 幾渣呀!:tongue:
之後,吾洗問啦!又比亞媽'丙'!

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

本來以為得自己咁無用,原來咁多人陪.

伯爵府

有好多次!最深刻果次!比個大女激!佢好激動既時候問左我一句:點解我唔係好似個細佬咁有自閉症!如果有你可以理我多D!其實我都唔係唔理佢:-( 但講完之後我地兩個都喊到收唔到聲!現在打出來都眼濕濕:-(

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

試過一次,俾個大仔激既!!!
みんなで一緒に笑う

子爵府

有呀,呢兩年比個大仔激到喊咗好多次,細時唔激,大咗先激到係你cc吓:-( :-( :-(

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

亞仔細個時都算好乖,
所以都無試過....
但上左小學,為測驗考試,
我喊過好多次,真係好傷感情。:-(

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有一次.嗰一下甚至好後悔生佢出來:tongue:而家覺得自己真係唔識控制情緒.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀!有次仲喊到收唔到聲,呀女走埋黎一齊喊,安撫/安慰番我轉頭

★★★★

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 cy1203 於 08-1-22 17:55 發表
我個囝仲細,暫時未試過激喊我,但我都預左,佢一定有我既真傳!

我細個勁百厭,成日激到亞媽喊,隔幾日就同我'開波',次次都打獲金!諗起都....罪過罪過
最過份個次係激到個補習老師喊,之後佢仲走埋!但佢係男人黎ga! 幾渣呀!: ...

嘩, 都係你最激, 連補習老師激喊, 仲要係男人
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

侯爵府

大果個就激心好多, 由細到大到激咸我好多次, 細果兩個就未有

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 szeyee1999 於 08-1-22 18:57 發表
本來以為得自己咁無用,原來咁多人陪.

我都以為得我一個咁眼淺/感性,所以先出呢個topic,但估唔到原來有咁多mama都同我一樣咁感性&眼淺
其實我對寶貝細細個的時候好乖,唔會駁咀駁舌,冇乜點激我,但到佢哋一個二個大咗就開始一言九頂,果刻真係接受唔倒,咁咪哩埋係廁所:-( :-( :-(
而家都間唔中喊架,真係好冇用:-( :-( :-(
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

民房

:-( :-( 我都有喊因唔知點幫個仔, 一要溫習, 個仔點都記唔入腦, 特別是英文串生字, 我真是好傷心, 因為佢都有嘗試溫習, 只能怪自己生得他不夠聰明, 不知叫他報讀記憶課程可有幫助呢?

男爵府

我好眼淺, 睇d 感人場面, 睇書, 睇報紙必喊. 仔女大病我就喊到死添.

但從未比仔女激喊, 可能功課考試方面我只會滾到"打", 次次係佢喊, 唔係我! 駁咀我就次次鬧到個女喊, 我都係唔喊架.
所以佢地激親我, 佢地仲唔飛快番房咋瞓.

首頁

尾頁

跳至