自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

可惜佢個様真係冇乜觀眾緣:-(

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

複式洋房

原文章由 dincat 於 08-1-23 15:18 發表
卡通片的白雪公主都係肥肥地有d肉架
欣宜只係大左一個碼 , 佢又唱得又跳得, 做得好好喎

試問有邊位女藝人 "最" 適合扮白雪呢下

禁不如考慮吓教人唱歌同埋跳舞好過啦

[ 本文章最後由 replyu 於 08-1-23 16:30 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都覺得佢唱歌真係幾好

但無奈佢比我覺得好做作呢樣令我唔想睇佢

我諗肥姐因為太鍚佢
令到好多人唔抵得佢o者

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 replyu 於 08-1-23 16:19 發表
禁不如考慮吓教人唱歌同埋跳舞好過啦
Good idea bor
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

民房

已經唔記得由幾時開始興起"瘦就係靚"既道理? 瘦人真係靚 d 嗎? 唔通肥人唔可以扮靚, 肥人就有罪? 唔係0卦?

記得欣宜之前因為0向某電視節目以一身白雪公主打扮表演, 惹起一小部份觀眾向廣管局投訴... ?-( ?-( 0個次既節目我無睇過, 但斷估唔會涉及色情或暴力成份, 點解有人會唔鍾意欣宜到依個程度? 其實如果唔喜歡某某藝人, 大不了可以選擇轉台或者索性唔睇, 我覺得用唔著要群起去"人身攻擊"0者.

我絕非欣宜既粉絲, 亦唔係對佢反感, 佢在我印象中只係秋官同肥姐個女, 唱歌唱得唔錯, 好有表演慾同經常陪伴佢媽媽既女仔一個. 佢只係錯在係名人下一代? 因為佢肥? 定係其他原因? 我唔清楚, 或者鍾意同唔鍾意一個人都唔需要理由... (但真係嗎? )

肥姐確實陪伴唔少電視迷成長, 好幾次從報章同電視睇到佢個樣, 我都忍唔住眼濕濕:cry:, 希望佢可以早日康復啦!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 港島師奶 於 08-1-23 23:09 發表
已經唔記得由幾時開始興起"瘦就係靚"既道理? 瘦人真係靚 d 嗎? 唔通肥人唔可以扮靚, 肥人就有罪? 唔係0卦?

記得欣宜之前因為0向某電視節目以一身白雪公主打扮表演, 惹起一小部份觀眾向廣管局投訴... ?-( ?-( 0 ...

係啦,我覺得係咁多藝員後代來講,欣宜好慘成日因為個外觀唔靚成日比人指指點點,扮下個白雪公主出來竟然比人鬧到冇哂自尊,外國幾多肥仔肥女做明星,歌星者,只要肯努力就應該比人欣賞佢地長處.

欣宜係外國長大鬼妹仔脾氣係有,但起碼佢孝順,就同佢一齊成長檸檬呢一家呀,成日扮竹升仲要結婚都唔比父母知,一d都唔尊重老人家啦.
<br><br>

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都唔算夾硬扮,咁有邊個十零廿歲女唔打扮架?何妨當自己減肥成功後,貪靚好正常,我覺得係D傳謀誇大失實宣染佢咋!

原文章由 bebu123 於 08-1-22 17:16 發表
其實如果佢唔係成日夾硬扮索女,應該無咩人會討厭佢。

侯爵府

I think the same with you. I hope 肥姐 get well soon. Otherwise, 欣宜 will be alone. :-| :-|

原文章由 renren 於 08-1-23 11:56 發表
肥姐同欣宜真係好堅.(起立敬禮)以肥姐性格情願早走早著果d人,但為左個囡,點辛苦都要撐到最后一口氣.佢地可以講叫相依為命,個老豆可有可無,就算接個女去住,後底乸唔係好惹.雖則有舅父,師傅一大堆人照顧,但關係始終唔 ...
:-D :-D :-D :-D

侯爵府

I didn't watch the show. I just look at her photos on internet while people complaint her.

I just think she is not ugly ah. (Her snow white look).

原文章由 dincat 於 08-1-23 15:18 發表
卡通片的白雪公主都係肥肥地有d肉架
欣宜只係大左一個碼 , 佢又唱得又跳得, 做得好好喎

試問有邊位女藝人 "最" 適合扮白雪呢下
:-D :-D :-D :-D

伯爵府

牛年勳章

欣宜細個時真係好做作,同埋好嗲,所以係外人眼中真係吾討好!
但呢d都係大人做成的,她生長在單親家庭,肥姐當然錫到,親戚朋友無人敢講佢一句不是,所以佢至一直都好似細路女咁嗲!
呢幾年佢出來見過世面,受過批評,真係長大左了!有時人太早成名會過份意氣風發,傳媒和觀眾讓她上了一課,我覺得反而令她更有毅力,她堅持的話,應該會有成就的,畢竟她遺傳了父母的藝術細胞。
我對她一向沒反感,只是覺得肥姐過份寵她了!如果肥姐走了,她肯定會好傷心,她兩母女的感情真係好好的。希望肥姐早日康復啦!

首頁

尾頁

跳至