自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

欣宜就係欣宜,大家有大家個生活,彈佢唱佢憎佢d人只係一個莫名其妙的人,可能呢d人本身有好多野唔及呢個細路女掛.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 港島師奶 於 08-1-23 23:09 發表
已經唔記得由幾時開始興起"瘦就係靚"既道理? 瘦人真係靚 d 嗎? 唔通肥人唔可以扮靚, 肥人就有罪? 唔係0卦?

記得欣宜之前因為0向某電視節目以一身白雪公主打扮表演, 惹起一小部份觀眾向廣管局投訴... ?-( ?-( 0 ...

係啦,我覺得係咁多藝員後代來講,欣宜好慘成日因為個外觀唔靚成日比人指指點點,扮下個白雪公主出來竟然比人鬧到冇哂自尊,外國幾多肥仔肥女做明星,歌星者,只要肯努力就應該比人欣賞佢地長處.

欣宜係外國長大鬼妹仔脾氣係有,但起碼佢孝順,就同佢一齊成長檸檬呢一家呀,成日扮竹升仲要結婚都唔比父母知,一d都唔尊重老人家啦.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至