想生BB

跳至

首頁
12345...99

尾頁

男爵府

不經不覺董醫生俱樂部已經差不多OVER2000個MESSAGE!!! 所以又係時候開新TOPIC啦!!!

我地一於在PART 2, 一齊報喜!!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

無睇幾日,咁快就part 2呀!
等我報到先!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

OH! 做唔到第一個報到添!

bebu123,

你好叻, 好快, 好快BINGO!

原文章由 bebu123 於 08-1-23 21:11 發表
無睇幾日,咁快就part 2呀!
等我報到先!

侯爵府

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:12 發表

bebu123,

承你貴言啦!!
你都唔弱,我地一齊快d bingo!

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

黎到PART 2, 個個都好快BINGO !!!

ootolai,
我地等妳好消息呀!!!

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:12 發表

bebu123,

男爵府

fishballbaby 今日放胎....唔知佢點呢??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

PJ,

你要乖了, lemon tea無論係茶餐廳的或紙包的都係無益, 我戒左成大半年了, 雖然, 有時會偷飲, 但都好少好少!!

我都希望有好消息, 但一切隨安吧!

原文章由 bebu123 於 08-1-23 21:14 發表

承你貴言啦!!
你都唔弱,我地一齊快d bingo!

侯爵府

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:17 發表
PJ,

你要乖了, lemon tea無論係茶餐廳的或紙包的都係無益, 我戒左成大半年了, 雖然, 有時會偷飲, 但都好少好少!!

唉呀!!!我仲日日飲架

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係喎, 花師奶今天放胎, 將會多一個人報喜了!

原文章由 PJ 於 08-1-23 21:16 發表
fishballbaby 今日放胎....唔知佢點呢??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我唔知有乜唔好, 但幫我清潔的姑娘話佢識得好多人成日飲LEMON TEA 都無BB, 一戒左無耐就有啦!

佢係國內來的, 佢話大陸D醫生叫唔好飲!

原文章由 bebu123 於 08-1-23 21:17 發表

唉呀!!!我仲日日飲架

侯爵府

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:20 發表
我唔知有乜唔好, 但幫我清潔的姑娘話佢識得好多人成日飲LEMON TEA 都無BB, 一戒左無耐就有啦!

係呀!
為左阿b,唯有介啦!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

MILLY18,

我3/2 CHECK BINGO! 我會等到那天才CHECK了, 之前實在有太多的失敗, 面對一次好了!

原文章由 bebu123 於 08-1-23 21:21 發表

係呀!
為左阿b,唯有介啦!

男爵府

ootolai,

hehe....飲下就當獎勵下自己!!! (我mok左隻智慧牙ma)
不過下星期一就stop啦!!!

唔好比太大壓力自己呀...

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:17 發表
PJ,

我都希望有好消息, 但一切隨安吧!

...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

Hi All,
我都嚟報到呀!

嘩, 我已經戒左lemon tea, 但lemon water冇事吖嗎, 咁大件事?

我今日返到屋企, 都好想飲凍嘢呀, 但都要忍住, 最後都係飲清水!

今日仲有cherry_cyw放精呀, 祝大家都!

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:20 發表

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我第5個報到. 多多指教.
完成咗1st IUI, 噚晚及今朝有有少少緊張, 直至去到仁安就定咗好多, 醫生仲贊我叻, 咁忍得少少唔舒服, 見到精子入去個刻, 覺得生命好神奇, 6/2 CHECK BINGO .
ootolai, 有咩辦法唔去想? 真系要唔覺自己做咗IUI?

原文章由 ootolai 於 08-1-23 21:25 發表
MILLY18,

我3/2 CHECK BINGO! 我會等到那天才CHECK了, 之前實在有太多的失敗, 面對一次好了!

別墅

我係新手,又係好想快d有 BB 而努力左好幾個月都未bingo:cry: 睇左你地好多 discussion 覺得你地好鬼好,share 好多 information 又好 supportive 所以即刻 join in 啦
希望多多指教同大家都可以好快 bingo 一齊生米奇或米妮BB
我之前食排卵丸食左差不多5-6個月但都係失敗仲攪到水腫,所以已經停左藥。呢個月開始試用d仔,希望有機啦。

洋房

PJ,HAPPYDAY2008
謝謝你地回覆,我第一次係去仁安睇,點樣可以轉去尖沙咀睇,去診所睇會唔會好難約時間,

男爵府

我以為飲熱嘅檸檬茶就冇事添....原來都唔好架!我一直都好鍾意飲..無論紙包/茶餐廳果隻都好鍾意架!如果唔好都要介喇!暫別喇!檸檬茶....不過我生咗b就會飲返...hee hee

[ 本文章最後由 pochacco_ch 於 08-1-24 00:08 編輯 ]

男爵府

我未試過轉地點睇呀!我去開尖沙咀睇!一係你打去仁安/尖沙咀診所問下姑娘啦!如果舊症book就唔難約....
原文章由 JENNYCHU74 於 08-1-24 00:01 發表
謝謝你地回覆,我第一次係去仁安睇,點樣可以轉去尖沙咀睇,去診所睇會唔會好難約時間,

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jennychu74

我係由仁安轉番去沙田的, 不過, 我係兩邊都book左, 看完仁安, 我照看沙田, 董醫生一眼把我認出, 跟住佢叫仁安fax番我的資料去沙田, 咁我就去番沙田看囉!

你下次看醫生可以直接問董醫生, 話佢知仁安唔方便你覆診, 可唔可以轉番出尖沙咀???

原文章由 JENNYCHU74 於 08-1-24 00:01 發表

首頁
12345...99

尾頁

跳至