想生BB

跳至

首頁
23456...99

尾頁

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

fishballbaby,
噚日放胎辛唔辛苦架? 係唔係好似做IUI咁呀? 係唔係放兩個呀, 希望妳中孖B啦!
妳噚日唔知有冇見到CHERRY_CYW呢?

啱啱姑娘打比我, 話醫生星期六有手術, 會遲返, 又要叫我遲D先上去覆診, 唔想我等得太耐喎, 咁攪法, 冇3點都唔洗走啦...

原文章由 fishballbaby 於 08-1-24 12:09 發表
吓! 原來依道係part 2嚟架....

大宅

咁快又搬家了, 果然好熱鬧, 我都來報到先!

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

你唔上來幾日,我地生產力好勁架。

原文章由 fishballbaby 於 08-1-24 12:09 發表
吓! 原來依道係part 2嚟架....

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

大家覺唔覺, 喱期好似好多ivf成功咗呀?
又攪到我好想下次做ivf添...
大家加油!

大宅

好媽媽勳章

今日真係好,好彩帶左飯盒,吾洗行出去食!
你地食飽未吖?

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

高齡產婦

你唔駛做ivf 了,因為你今次iui 會成功。

原文章由 高齡產婦 於 08-1-24 13:00 發表
大家加油!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今天真係好, 我朝早番工時都無咁凍, 早知我著衭啦!! 依家著左條裙, 行出去真係凍c我, 一陣仲要出去尖咀打針添, 希望市區無咁凍! 天水圍得12度咋!!!

原文章由 於 08-1-24 14:01 發表
你地食飽未吖?

男爵府

打八圈...我又join!!!!

原文章由 於 08-1-24 10:11 發表
\

係吖..年年老公都會攞假去旅行!今年就

咁不如約腳打反8圈吖

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

ootolai,
是啊, 真系好難當無事發生, 盡力試下, 如高齡產婦講, 去下shopping, 辦下年貨, 是個good idea.
醫生話d卵咁多粒, 唔使打針/塞藥, 可能驚仲晒就不得了, 又發緊夢., 如果中咗, 先返去安胎.
原文章由 ootolai 於 08-1-24 09:12 發表
cherry,

要做到不想, 可以話無可能!! 我都第四次了, 都有想呀! 只是由當初覺得有15%成功的機會, 我一定會係那15%到依家變成, 其實唔係真係必然的!

不過, 你唔怕, 你有5粒蛋, 內膜又好, 機會會多好多! 係呢? 洗唔 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都得喎!!!但係我打得好細咋!!講出來怕唔好意思喎!

原文章由 PJ 於 08-1-24 14:07 發表
打八圈...我又join!!!!

侯爵府

食飽la,仲好想sleep一陣。

原文章由 於 08-1-24 14:01 發表
你地食飽未吖?

男爵府

fishballbaby,

等妳好消息!!!

原文章由 fishballbaby 於 08-1-24 11:51 發表
各位

噚日我放咗雪旦,將會於年三十晚驗孕,希望到時有新年禮物la

噚日我同董醫生講:「你千其唔好退休呀,如果唔係好多人都冇得睇你丫.....」he...he....http://www.hkicons.com/ ...

男爵府

係呀, 我地生產力係超強
原文章由 HappyDay2008 於 08-1-24 12:31 發表
你唔上來幾日,我地生產力好勁架。

男爵府

唔係呀....我上次ivf都失敗!
不過一踏入2008年, 就真係好似多左好多ivf成功的case!!! 不過我諗有d成功ga case都唔係一take過就ok!!!

呢個時候真係唔好諗太多... 等results出黎先再plain!! 或許妳下個plain係...搵邊個醫生接生呢!

原文章由 高齡產婦 於 08-1-24 13:00 發表
大家加油!

男爵府

我都係打好細咋!
平時同我屋企人玩, 1蚊1番 (唔好笑我呀)!!!

ootolai,
妳打幾細呀?

原文章由 ootolai 於 08-1-24 14:08 發表
我都得喎!!!但係我打得好細咋!!講出來怕唔好意思喎!

男爵府

嘩...仲著裙tim呀!! 我勁耐冇著過lu!!
市區都好凍....我依家在官塘都好凍, 仲落毛毛雨tim!!
等陣出去tst, 記得帶雨傘呀!!! 依家最緊要係唔好凍親呀.

原文章由 ootolai 於 08-1-24 14:07 發表
今天真係好, 我朝早番工時都無咁凍, 早知我著衭啦!! 依家著左條裙, 行出去真係凍c我, 一陣仲要出去尖咀打針添, 希望市區無咁凍! 天水圍得12度咋!!!

...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝大家的祝福. 呢度真系好warm啊. (今日凍咗好多)

我哋公司跟紅色假期休, 如果要放, 就要休年假.

男爵府

all,

又要返去開會啦....真係去到今個星期日先有時間再上黎!! 真係好唔"寫得"妳地呀...!

我諗星期日返黎, 有排追番妳地d post!!!

bye bye!!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

PJ,

我都掛住你呀!!! 去澳門玩得開心d,win番divf 錢番來!

我打三番開糊, 全"chun"= $4, 最大八番 = $32

唉也, 我平時番工都一定要著裙! 低過14度先可著褲!!

原文章由 PJ 於 08-1-24 14:24 發表
all,

又要返去開會啦....真係去到今個星期日先有時間再上黎!! 真係好唔"寫得"妳地呀...!

我諗星期日返黎, 有排追番妳地d post!!!

http:/ ...

[ 本文章最後由 ootolai 於 08-1-24 14:29 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 PJ 於 08-1-24 14:17 發表
我都係打好細咋!
平時同我屋企人玩, 1蚊1番 (唔好笑我呀)!!!

ootolai,
妳打幾細呀?

1蚊1番即係最大幾多番吖?

首頁
23456...99

尾頁

跳至