嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

買咗張0/3 baby 白色床,有好大陣漆油味,你地初初買返嚟係咪咁? 歐洲明牌唔係應該冇味㗎咩??

水晶宮

回覆 Jasmine1 的帖子

我買一D味都冇喎, 連散味都唔駛, 好似係馬來西亞做既

子爵府

引用:回覆+Jasmine1+的帖子我買一D味都冇喎,+連

原帖由 luckybaby2011 於 14-09-10 發表

我買一D味都冇喎, 連散味都唔駛, 好似係馬來西亞做既
係咪DD都冇,連木味都冇? 你係咩色呢?

複式洋房

回覆:0-3 baby 床有味?

我都冇味啵

大宅

係……一啲味都冇

大宅

我係木色拆盒後係有種味,要散下就冇晒

水晶宮

我都係白色呀, 初初都有坦心, 但覺得白色靚D

子爵府

引用:我係木色拆盒後係有種味,要散下就冇晒

原帖由 moodykwan 於 14-09-10 發表
我係木色拆盒後係有種味,要散下就冇晒
你散咗幾耐呢?

子爵府

引用:回覆+Jasmine1+的帖子我都係白色呀,+初初都

原帖由 luckybaby2011 於 14-09-10 發表

我都係白色呀, 初初都有坦心, 但覺得白色靚D
我都係覺得白色靚D。 奇怪,我張好勁味,成間房都係。 但你地有D JM話冇...

男爵府

玩具勳章

回覆:0/3 baby 床有味?

我都用緊,開出黎冇味喎!

大宅

引用:Quote:原帖由 moodykwan 於 14-09-10 發表

原帖由 Jasmine1 於 14-09-10 發表
你散咗幾耐呢?
除左散味,我個時大肚怕有甲醇所以好少入bb房,我諗約1星期左右冇味,其實我老公話冇味 ,我諗我個陣大肚對d怪味特別敏感

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jasmine1+於+14-09-10+發表你

原帖由 moodykwan 於 14-09-11 發表
除左散味,我個時大肚怕有甲醇所以好少入bb房,我諗約1星期左右冇味,其實我老公話冇味 ,我諗我個陣大肚對 ...
咁你覺唔覺得係油漆味? 我一個星期都未散....

大宅

我都諗住買0/3 baby, 冇諗過會咁大陣味wor...........你地係邊買?? 我諗住格下價, 但預產期12月, 散唔散得切d味???

子爵府

引用:回覆+Jasmine1+的帖子我都諗住買0/3+baby,+

原帖由 sunsang 於 14-09-11 發表

我都諗住買0/3 baby, 冇諗過會咁大陣味wor...........你地係邊買?? 我諗住格下價, ...
老實講, 我對佢好失望,以為會乜味都冇,但而家散左幾個禮拜都有味,唔知係咪趕住出廠。

別墅

Jasmine1 發表於 14-9-12 08:49
老實講, 我對佢好失望,以為會乜味都冇,但而家散左幾個禮拜都有味,唔知係咪趕住出廠。

...
0/3 baby 的床有幾款, 你係買邊一款? 同埋邊度制造? 好似有分馬來西亞同歐洲, 唔肯定有冇國內制造.
我買左果隻木色organic床, 聲稱全人手係歐洲制造同煙燻, 無用到油漆, 但要10月中先送貨, 我到時先知有冇味.

不過聽樓上JM講, 好似大部分都無味喎, 可能係彩數問題。

男爵府

冇味,白色,aeon買。

男爵府

回覆:Jasmine1 的帖子

Bb床最好買原木色。有油的都危險。一來甲醛。二來bb會咬“luck\"啲油。食落肚

男爵府

回覆:Jasmine1 的帖子

唯有多用水沫

別墅

我都岩岩買左佢隻摺床,木色,開出黎都唔太覺有味

大宅

引用:買咗張0/3+baby+白色床,有好大陣漆油味,

原帖由 Jasmine1 於 14-09-09 發表
買咗張0/3 baby 白色床,有好大陣漆油味,你地初初買返嚟係咪咁? 歐洲明牌唔係應該冇味㗎咩??

...
我買左兩張,一張原木無油歐洲造完全無味,另一張摺床木色都完全無味。買BB床講真其實最好買原木無油安全好多,白色係靚但無咁好同埋價錢都平過木色。你可以試下打番去o/3 baby問下有冇問題

首頁

尾頁

跳至