嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

因我BB用merries, 之前有朋友買錯Huggies送比我,所以想放咗佢,不過好似冇乜feedback...雖然我都覺得merries 好過Huggies, 但真係冇乜人用H牌???

男爵府

學習褲我仔用H牌子,片片用moony or goon.H牌子片片真係唔好用,我仔會漏VV,反而褲仔ok wor,冇漏VV,同埋佢價錢比其他牌子平少少。

大宅

回覆:係咪冇乜BB用Huggies

我有用開huggies呀, 出世到依家都用緊, 見用落冇問題所以有keep住用

大宅

回覆:係咪冇乜BB用Huggies?

我大女用0碼同nb都漏屎,但細碼大碼又冇問題,可能bb大左,啲屎冇咁稀所以冇問題。不過我係有coupon先用,冇既話寧願用綠p

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:因我BB用merries, 之前有朋友買錯Huggies送

原帖由 pandadada 於 14-09-09 發表
因我BB用merries, 之前有朋友買錯Huggies送比我,所以想放咗佢,不過好似冇乜feedback...雖然我都覺得merri ...
H好易漏

大宅

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我有用huggies, 不過係有coupon先買來白天用, 夜晚或出街多數用返白P或Merries

lemoncar  Same same  發表於 14-9-10 14:32

別墅

慘喇...仲有4包huggies喺度

水晶宮

回覆:pandadada 的帖子

初生真係麻麻,勁漏,但細碼開始ok,鍾意佢腰位有彈性,又有coupon,幾好。我用過merries,人送既,但cutting唔啱,不過真係夠厚,我bb飲水少,用h或白p都好夠

水晶宮

回覆:紫怡 的帖子

Me2,晚上用返白p安心d

別墅

我仔仔一日痾勁多vv, 大脾仔又粗,huggies個cutting又好似窄過merries, 所以寧願貴少少用M牌啦

子爵府

虎到金來勳章

H唔好用,成日漏晒出嚟

子爵府

太易漏

禁止訪問

引用:學習褲我仔用H牌子,片片用moony+or+goon.H

男爵府

H太薄,我兩個仔都只係出世時用0碼,因為得0碼最fit初生,但吸收能力真係好差

禁止訪問

大宅

用H nb, 好好丫,冇问题呀!

男爵府

我女出世到而家一歲都係用huggies片片

禁止訪問

別墅

MommyPanel勳章

h牌真係超唔掂,易漏到不得了。nb同s碼都咁差。

禁止訪問

回覆:Milk_mama 的帖子

首頁

尾頁

跳至