自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢個水樽諗住俾bb用,但網上的款好唔同,我唔會買左假野。

http://www.hellokittywholesale.org/hello-kitty-living-household/206-fashion-hello-kitty-cup-water-bottle.html

子爵府

剩睇樣我覺得幾真

大宅

回覆:買左kitty水樽,怕係假的,有kitty迷幫我嗎?

你BB幾大個?俾著係我,我唔會俾BB用地。

大宅

引用:你BB幾大個?俾著係我,我唔會俾BB用地。

原帖由 SoHappyTsoi 於 14-09-10 發表
你BB幾大個?俾著係我,我唔會俾BB用地。
我囡1嵗9個月了,佢超級鍾意kitty, 成日指住kitty又叫,見到其他小朋友用kitty水樽又會指住同kitty kitty咁叫,所以先想買俾佢。

男爵府

引用:Quote:原帖由+SoHappyTsoi+於+14-09-10+發

原帖由 鑰匙 於 14-09-10 發表
我囡1嵗9個月了,佢超級鍾意kitty, 成日指住kitty又叫,見到其他小朋友用kitty水樽又會指住同kitty kitty咁 ...
我都係吉吉島買左個pc狗款比我個1歲差不多9個月大既仔仔用~佢勁中意用呢個黎飲水

水晶宮

我會買有BPA free嗰啲俾小朋友,始终食落肚!

eggcarol  Agree  發表於 14-9-10 09:48

珍珠宮

咁重顏料的好似唔多適合。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

引用:我會買有BPA free嗰啲俾小朋友,始终食落肚

原帖由 99dogdog 於 14-09-10 發表
我會買有BPA free嗰啲俾小朋友,始终食落肚!
同意, 買個安全d , 然後貼多d kitty 貼紙咁得lor

beth222    發表於 14-9-10 09:53
蘿絲頭  Yes!  發表於 14-9-10 09:03

伯爵府

想生BB熱投

呢款樽,你買時有冇開過?超難開,又會夾到手指仔肉,如你買算買泥服待佢就ok,佢自己一個獨立用,應該冇乜可能。

sfuhsg  倒轉仲會漏水  發表於 14-9-10 09:53
I am Agent P

瑪瑙宮

引用:呢個水樽諗住俾bb用,但網上的款好唔同,我

http://www.hellokittywholesale.org/hello-kit ...
咁你係邊度買㗎

禁止訪問

珍珠宮

吉吉島好似有喎!

別墅

我在saniro 買左呢個款,係真嘢,但係個樽好難開,要好用力,你小朋友未必開到!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果担心,去番吉之島/ saniro買

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

呢款應係實野
我睇中同款但係布甸狗的

大宅

我女都係用呢個

水晶宮

http://www.hellokittywholesale.org/hello-kit ...
其實你係邊度買?如街邊買就唔好用了

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

Sanrio買啦!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

不過你個款前年款來啦

首頁

尾頁

跳至