懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我33週了, 呢幾日右邊肚下面冤冤痛咁,
郁某d位就痛, 唔知點解~~~

男爵府

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

我35W, 間中先覺腳重重.

複式洋房

回覆:轉入直路, 最尾一個月果然係最辛苦!

我36w5啦,尋日放工返屋企突然發現隻腳腫左,返工前著襪都未覺既

禁止訪問

大宅

仲有9日就預産期,晚晚都比亞b踢到訓唔倒 宮縮又密左,成日勁急尿既感覺好煩,去廁所先柯得兩滴,落街買餸行多陣個肚墜到下面舊骨好痛仲要每日湊仔放學,起身訓低先慘,妹妹痛個肚又重個人又超大汗,總之好攞命各位媽媽都要努力好快就會捱過去

大宅

引用:唔經唔覺終於踏入最後一個月孕期啦。 真係

原帖由 mandyfish1005 於 14-09-10 發表
唔經唔覺終於踏入最後一個月孕期啦。 真係幾辛苦下, 撐住大肚子行多步都好吃力, 夜晚又因為亞b墜住攪到瞓 ...
心情和您一樣,放前2,仲要每朝山長水4返工,行都行吾到,呢9個月好多經歷,有點不捨既感覺,又想快點呀b出世,好茅盾

大宅

仲有3個星期,我都覺得超級辛苦難捱,但又想阿b住足40周先出黎,人地話足月易湊D,但真係..............

mandyfish1005  加油  發表於 14-9-12 08:49

伯爵府

引用:唔經唔覺終於踏入最後一個月孕期啦。 真係

原帖由 mandyfish1005 於 14-09-10 發表
唔經唔覺終於踏入最後一個月孕期啦。 真係幾辛苦下, 撐住大肚子行多步都好吃力, 夜晚又因為亞b墜住攪到瞓 ...
我聽講座,醫生說,洗唔洗行多d, 要睇阿b阤得低唔低,如果高,真係要行多d, 等b快些落低d, 因為如果高,又要生,咁bb出世條路就好長,你就有排痛(陣痛)

大宅

我都唔知自己佗得高定低喎。 點睇㗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 mandyfish1005 於 14-09-10

原帖由 小談心 於 14-09-12 發表
我聽講座,醫生說,洗唔洗行多d, 要睇阿b阤得低唔低,如果高,真係要行多d, 等b快些落低d, 因為如果高,又 ...

伯爵府

引用:Quote:原帖由 小談心 於 14-09-12 發表我聽

原帖由 mandyfish1005 於 14-09-12 發表
唔係自己睇架,做產檢時問醫生啦!
聽講座都有講,唔好聽d三姑六婆講你阤得高定低,自己嚇自己,係咁易就睇到就唔洗睇醫生做檢查啦!

首頁

尾頁

跳至