在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

73靚媽們,呢邊繼續呀

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

嘩, 真係搬左
原文章由 tupytupy 於 08-1-25 14:30 發表
73靚媽們,呢邊繼續呀

大宅

原文章由 tupytupy 於 08-1-25 14:30 發表
73靚媽們,呢邊繼續呀

hi everyone:

我都好想見下你地ka.... 但唔知係咪天氣又凍又暖, 我個女又傷風 lor..... 唉! 真係擔心, 我依家都係在屋企煲緊啲去濕熱的比女女飲下, 等佢舒服些lor.....次次有聚會我都得個睇字!!! 希望佢28号前好la.... 我一定要make sure 佢好番先見你地ka....

我的貓一見我女就kiss佢, 我個女成日同佢講野,好好笑....

好彩睇下啲相片..... 見到你地甘開心.... 我都好

大宅

報到先!!!

酌媽,
看左你d disney相, 酌b好開心呀! 搞到我都心思思想帶逸希同爸爸去下tim!

vane,
咁你同小朋友都要小心身體呀, 呢排d天氣真係好寒好容易病, 希望呀女快d好番, 28號一齊出來玩啦!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁貓貓有冇回應女女呀
原文章由 vane@nana 於 08-1-25 14:57 發表

我都好想見下你地ka.... 但唔知係咪天氣又凍又暖, 我個女又傷風 lor..... 唉! 真係擔心, 我依家都係在屋企煲緊啲去濕熱的比女女飲下, 等佢舒服些lor.....次次有聚會我都得個睇字!!! 希望佢28号前 ...

大宅

我自己好似傻婆咁喺part 2 嗰邊回應左好多posts 添.

er... 正確地址係: 美孚第三期百老滙街45號平台151C 號鋪.
電話: 23700805 上海飯店
港鐵A出口, 右邊有大樓梯上平台, 上左去之後再行至平台對岸既商鋪, 向返荔景方向行唔到五分鐘應該到.

不過如果大家唔識去, 我地可以喺地面約埋先上去, 同埋如果推bb車, 可能就約埋mavis方便d, 因為可以經佢屋企嗰座搭lift 上去.

73靚媽們,呢邊繼續呀
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

伯爵府

原文章由 vane@nana 於 08-1-25 14:57 發表

我都好想見下你地ka.... 但唔知係咪天氣又凍又暖, 我個女又傷風 lor..... 唉! 真係擔心, 我依家都係在屋企煲緊啲去濕熱的比女女飲下, 等佢舒服些lor.....次次有聚會我都得個睇字!!! 希望佢28号前 ...

希望28號前你女女好返啦! 今年的天氣真係...:tongue:

伯爵府

原文章由 Ballballmami 於 08-1-25 17:44 發表
我自己好似傻婆咁喺part 2 嗰邊回應左好多posts 添.

er... 正確地址係: 美孚第三期百老滙街45號平台151C 號鋪.
港鐵A出口, 右邊有大樓梯上平台, 上左去之後再行至平台對岸既商鋪, 向返荔 ...

Me too... 自言自語...

大宅

原文章由 joannelai930 於 08-1-25 16:56 發表
咁貓貓有冇回應女女呀

多謝各位! 我會比心機煲多啲好營養食物, 等佢快些好

我隻貓有咪咪声應我個女ka.... 超攪笑!

今日好凍呀..... 我老公話要打邊爐.... 要我等埋佢番來先出去買食物.... 好凍呀, 個女又唔舒服.... 我老公又点都話好快買完要去......唉!

大宅

vane 你又有養猫嫁? 我之前都有兩隻猫, 不過自從個女有濕疹, 跟住又有氣管敏感, 結果俾左人. 不過對猫俾左人之後, touch wood 懿懿真係被病過(唔計濕疹)

原文章由 vane@nana 於 08-1-25 19:57 發表

多謝各位! 我會比心機煲多啲好營養食物, 等佢快些好

我隻貓有咪咪声應我個女ka.... 超攪笑!

今日好凍呀..... 我老公話要打邊爐.... 要我等埋佢番來先出去買食物.... 好凍呀, 個女又唔舒服.... 我老公 ...
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

侯爵府

嘻,酌媽講得出,做得到麻 :lol :lol

原文章由 joannelai930 於 08-1-25 14:49 發表
嘩, 真係搬左

侯爵府

vane,呢排天氣真係玩c我地呀,要小心睇住小朋友呀,好易就攝親,我呢兩日都無乜同酌b出街喇,最多係落樓下百佳買d送就喇喇臨返屋企喇

侯爵府

mavis,快d啦,去玩下啦,逸希一定好開心架

原文章由 mavis_chiu 於 08-1-25 15:11 發表
報到先!!!

酌媽,
看左你d disney相, 酌b好開心呀! 搞到我都心思思想帶逸希同爸爸去下tim!

vane,
咁你同小朋友都要小心身體呀, 呢排d天氣真係好寒好容易病, 希望呀女快d好番, 28號一齊出來玩啦! ...

侯爵府

叫左你過黎架喇,又唔睇清楚

oic,我都唔多sure,我諗要下次經過去搵下先

原文章由 Ballballmami 於 08-1-25 17:44 發表

港鐵A出口, 右邊有大樓梯上平台, 上左去之後再行至平台對岸既商鋪, 向返荔 ...

侯爵府

汶媽,你同ballma兩個真係....比你地笑c

原文章由 jjtseung 於 08-1-25 17:50 發表

Me too... 自言自語...

侯爵府

各位,28號果日不如:

1)我整小小野食,另外你地方便就每人帶d食物黎啦,唔方便就到左我度再叫外買。

2)約埋一齊去ballma話果間吃上海菜,我就整定d snacks,你地上黎果陣再傾下,玩下,食下snacks。

咁果日黎完我度係埋會去埋cotton candy度呀? 我地約o係邊度等好呀?

大宅

報到!

原文章由 tupytupy 於 08-1-25 22:55 發表
嘻,酌媽講得出,做得到麻 :lol :lol

大宅

兩樣都ok... 如果(1), 我會選擇帶容易整o既chicken wings
no problem, 食完去埋我度玩多陣先步啦! 不過唔知酌b&逸希可能會悶d, 因為HeiYee冇男仔玩具 (一架車仔都冇) :lol

原文章由 tupytupy 於 08-1-25 23:05 發表
各位,28號果日不如:

1)我整小小野食,另外你地方便就每人帶d食物黎啦,唔方便就到左我度再叫外買。

2)約埋一齊去ballma話果間吃上海菜,我就整定d snacks,你地上黎果陣再傾下,玩下,食下snacks。

咁果日黎完我度係埋會去埋cot ...

琥珀宮

1 同 2 都試到酌媽手勢, 2個都冇所謂喎
原文章由 tupytupy 於 08-1-25 23:05 發表
各位,28號果日不如:

咁果日黎完我度係埋會去埋cot ...

大宅

原文章由 Ballballmami 於 08-1-25 20:15 發表
vane 你又有養猫嫁? 我之前都有兩隻猫, 不過自從個女有濕疹, 跟住又有氣管敏感, 結果俾左人. 不過對猫俾左人之後, touch wood 懿懿真係被病過(唔計濕疹)

...

早啊!

一早同大家say hi 先

係啊! 我養左一隻長毛貓, 雖然大肚時曾諗過比人, 但羅仔(我隻貓的名) 是我老公第一年結緍時送我的聖誕禮物, 我養了他十年了, 我老公点都不肯, 所以照養, 好彩無咩影響bb lor....

所以我成日清潔ka:-P 左抹下, 右抹下甘

chicken wing very nice ah!!! Yeah!!!

今日又係好凍..... 我又唔出街la, 昨晚打邊爐, 剩下好多食物....老公話今晚又打過woo! 我今日起身巳經覺好熱氣, 或炒左啲剩菜, 煲飯食好lor.....

大家著多件衫出街啊!!

首頁

尾頁

跳至