跳至

首頁

尾頁

洋房

我一有咗就開始成日發夢,係一瞓覺就發 ,我問中醫佢話有BB係咁喎,您地有無呀

複式洋房

原文章由 mamiwing 於 08-1-25 15:22 發表
我一有咗就開始成日發夢,係一瞓覺就發 ,我問中醫佢話有BB係咁喎,您地有無呀

我都是常常發dream , 有時還會哭了出來, 中醫師說這是身內裡有熱氣, 不用擔心的!

別墅

我最近都係成日發夢, 我睇過d book, 話因為hormone影響所以會咁。不過搞到瞓得唔好law。好慘! 日頭勁想 !!!!

原文章由 mamiwing 於 08-1-25 15:22 發表

洋房

原文章由 katherinetam 於 08-1-25 16:13 發表

我都是常常發dream , 有時還會哭了出來, 中醫師說這是身內裡有熱氣, 不用擔心的!

我尋日都係咁, 發夢發到喊咗出嚟, 係第一次, 嗰刻真係有D驚. 原來係身內有熱氣.

大宅

係呀!我晚晚都發夢,唔鐘意!瞓得唔好

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

係呀?我日日都有發夢架,都有試個喊既夢呀?早上瞓醒好累架.

別墅

我都係成日發夢.日日都訓到12點先夠.
:-) :-( :-D ;-) :-o :-D :-( :-D ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x :hammer: :weapon: :adore: :weapon: :adore: :verycold: :party: :lalala: :wave: :ranting: :weapon: :-D :-) :-? 8-) :pint: :hammer: :angryfire: :idea: ?-( :cheeze: :sm: :sick: :lalala: :mrgreen: :-| :wave: :yawn: :wth: :yawn: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party:

大宅

原文章由 mimi2007 於 08-1-25 16:28 發表

我尋日都係咁, 發夢發到喊咗出嚟, 係第一次, 嗰刻真係有D驚. 原來係身內有熱氣.

我都係發夢發到喊左出黎呀!!!我仲以為係自己心理壓力大先會咁,原來身內有熱氣都會咁架!~不過呢排真係好多惡夢呀,攪到情緒唔好=.=仲成日訓得唔好~

洋房

瞓得唔好都幾慘, 我有幾晚試過, 如果可以, 我會盡量另自己攰D, 咁多數會瞓得好D.
其實惡夢都係, 如果我嗰日心情好:loveliness: ,發惡夢既機會都好似細D.
至於熱氣, 我就冇計喇, 因為而家冇理由飲涼茶嘛!

複式洋房

我都係日日發夢...仲係1晚裡面發幾個唔同既夢...由細到大都係咁~~SO習慣左...:lol

禁止訪問

別墅

我前幾日發夢同老公鬧交之後就喊醒左, 不過我日日都係訓得唔好啦. 呢排大仔病左我仲無覺好訓tim呀... 日日都係訓4-5個鐘 勁累呀成個人!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都成日發夢呀...攪到成晚都瞓得唔好...
但尋晚就發咗個甜夢, 我夢見BB個樣呀...好得意! 醒咗之後就再笑住瞓囉...hahaa

別墅

我都覺得有左之後, 發夢多左, 有幾次仲係惡夢, 成個人扎醒, 兼叫左出嚟, 仲嚇親老公添 .最攪笑係我自己平時好怕曱甴的, 有兩次惡夢都同曱甴有關的, 實在太駭人了.

大宅

我都係呀! 成日發埋d會喊既夢, 仲喊喊下會醒添, 醒左仲會繼續喊一陣架:cry:

首頁

尾頁

跳至