跳至

首頁

尾頁

子爵府

我而家 17 WEEKS.....知道有左無耐...個NIPPLE就凸起....係無時無刻喎...一定要戴BRA....掂到又會痛痛地....
之前個胎好後期先係咁....
有無人好似我咁?

大宅

搽d cream冇咁痛嫁
"突"係好正常
我都係咁

別墅

我前果排個胸都係好唔舒服.nipple好敏感好易凸起.而家好左d.無咁唔舒服.
:-) :-( :-D ;-) :-o :-D :-( :-D ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x :hammer: :weapon: :adore: :weapon: :adore: :verycold: :party: :lalala: :wave: :ranting: :weapon: :-D :-) :-? 8-) :pint: :hammer: :angryfire: :idea: ?-( :cheeze: :sm: :sick: :lalala: :mrgreen: :-| :wave: :yawn: :wth: :yawn: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party:

大宅

原文章由 BABYPURPLE 於 08-1-25 18:03 發表
我而家 17 WEEKS.....知道有左無耐...個NIPPLE就凸起....係無時無刻喎...一定要戴BRA....掂到又會痛痛地....
有無人好似我咁?

我都係咁~nipple掂落去都幾痛仲好敏感,個顏色仲深左d tim,係17.18w已經開始係咁~我都只係每日搽cream 咋,依家好好多~

洋房

原文章由 BABYPURPLE 於 08-1-25 18:03 發表
有無人好似我咁?

我一有咗NIPPLE就凸起,不過無痛喎!我唸大家都正常嘅!! 我有朋友話用暖毛巾膚下佢好D喎!!加油

大宅

好媽媽勳章

原文章由 mamiwing 於 08-1-26 18:17 發表

我一有咗NIPPLE就凸起,不過無痛喎!我唸大家都正常嘅!! 我有朋友話用暖毛巾膚下佢好D喎!!加油

me2~~~有凸起but唔痛law,初初覺得怪怪地,老公話"你做左真女人啦...." ....but腋下就唔舒服....有粒野,醫生話係乳腺,but真係想佢唔見左,太唔舒服啦...:-x

男爵府

我都係凸起但唔痛,不過有時痕痕地

大宅

我有bingo開始痛到依家啦!!

大宅

我都凸起架, 仲成日有d乾左既米色野, 沖涼果時我會卒走晒果d野, 跟住茶番d cream囉, 你地有冇? 卒走佢有冇問題架? 但唔卒走好似積住d污遭野咁............我驚第時會影響bb飲奶喳

我腋下都有粒野呀! 有左開始到宜家喇, 仲要痛痛地添, 不過唔掂到佢都唔會痛....

原文章由 南瓜車公主 於 08-1-28 02:59 PM 發表

me2~~~有凸起but唔痛law,初初覺得怪怪地,老公話"你做左真女人啦...." ....but腋下就唔舒服....有粒野,醫生話係乳腺,but真係想佢唔見左,太唔舒服啦...:-x ...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 queeniechan2004 於 08-1-28 18:56 發表
我都凸起架, 仲成日有d乾左既米色野, 沖涼果時我會卒走晒果d野, 跟住茶番d cream囉, 你地有冇? 卒走佢有冇問題架? 但唔卒走好似積住d污遭野咁............我驚第時會影響bb飲奶喳

我腋下都有粒野呀! 有左開始到宜家 ...

我就沒有乾米色ge野,but我都係有有左起腋下有粒野...我有一段時間係feel到痛家,就算唔搞都痛 。後來去左睇醫生幾次,食左d藥,以家都係有粒野,but就唔係點痛啦
唔知可以點令佢消失呢???

禁止訪問

大宅

育兒性格勳章

原文章由 queeniechan2004 於 08-1-28 18:56 發表

我腋下都有粒野呀! 有左開始到宜家 ...

我都突起嫁,都一樣有D米色既野,有時沖涼整走佢個陣係軟既~有時就硬既..我有整走佢嫁驚會塞住左 .

但係我腋下就冇粒野0.0...係好大粒定係點嫁0.0?

大宅

我都有D米色既野, 但係唔敢整走佢, 因為會令子宮收縮, 所以等佢突出d先整走佢

首頁

尾頁

跳至