自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

我都想知仲有邊間shop有男仔及女仔款120碼???請問有無人知呀!!

伯爵府

好媽媽勳章

95 or 100(可能大少少). 95=95cm高, 佢有幾高就買幾大!

原文章由 雙子媽媽 於 08-1-28 16:53 發表
太古有無男仔款? 我原本打算今日lunch去, 點知有野engage, 如果仲有, 我拿拿聲聽日去look吓.另想問吓2歲女仔應該買咩size? 我想買件比我姪女. thank you

大宅

原文章由 chunfai 於 08-1-28 16:55 發表
我都想知仲有邊間shop有男仔及女仔款120碼???請問有無人知呀!!

琴日去又一城,男女囝款都有,男囝剩番120,女囝冇留意size,但仲有好多件,sales話可以留電話,番貨會call wor
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

德福嗰間近邊度,我想買件比我囝囝 size : 130

有冇電話可以打去問下冇貨

愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

頭先打左去咁多間問喇,全部賣哂
愛 我 就 別 傷 害 我

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

原文章由 chunfai 於 08-1-28 16:55 發表

我今日在德福仲見到綠色有120碼. 不過唔知聽日仲有冇勒...

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

伯爵府

原文章由 kitwong 於 08-1-28 18:44 發表
德福嗰間近邊度,我想買件比我囝囝 size : 130

有冇電話可以打去問下冇貨

德福果間冇晒粉色系列了,
黑色及綠色果件最大size原先都只係去到120.
黑色剩返2件size95, 綠色剩返size100及120, 幾件乍.
德福果間在德福廣場一期, 美心酒樓樓上.

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問粉色系列 ... 女仔色 110 邊度仲有呢 ??

攪攪下好似無哂但又心思思想搵 .....
唔該見到有貨再上黎報料可以嗎 ??

男爵府

畀面勳章

原文章由 kitwong 於 08-1-28 07:07 PM 發表
頭先打左去咁多間問喇,全部賣哂

....連TKO都冇???
仲攬住聽日去睇添......

大宅

東港城去左
120最後的一件給我買了
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

公喜哂 ... 係男仔定女仔 ?? 真係好好彩呀 !

原文章由 mikileung0920 於 08-1-29 00:18 發表
東港城去左
120最後的一件給我買了

大宅

原文章由 chickenwing2006 於 08-1-29 00:21 發表
公喜哂 ... 係男仔定女仔 ?? 真係好好彩呀 !

男仔呀
女仔買晒了:cry:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

re-cfm 咋 .... 甘樣 c 得心服口服 d , 唔水周圍
搵 lur

唔該哂

原文章由 mikileung0920 於 08-1-29 00:25 發表

男仔呀
女仔買晒了:cry:

大宅

唔好客氣啦

男爵府

好媽媽勳章

Please check pm.

原文章由 chickenwing2006 於 08-1-28 23:13 發表
請問粉色系列 ... 女仔色 110 邊度仲有呢 ??

攪攪下好似無哂但又心思思想搵 .....
唔該見到有貨再上黎報料可以嗎 ??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

收到啦 ....... 無問題, 麻煩哂 !!

原文章由 NaNa2005 於 08-1-29 09:19 發表
Please check pm.

大宅

有邊度重有95 size 號男仔綠色呀? 請報料, thanks!

大宅

我都想知邊到有size110或以上既男仔呀?
唔該

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 akalbb 於 08-1-29 10:00 發表
有邊度重有95 size 號男仔綠色呀? 請報料, thanks!

德福我尋日買咗黑色95 &綠色100,你要打落去問問,

首頁

尾頁

跳至