自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 00:41 發表

今日係"又一城"睇到最大都係size:120

請問覺唔覺眼呢間仲有冇男仔色呢?:)

男爵府

原文章由 b肉兜兜 於 08-1-28 12:50 AM 發表

請問覺唔覺眼呢間仲有冇男仔色呢?:)

我去到又一城..粉紅色就一件都無囉...
好彩今日一早打去又一城店叫佢地留95~100~110碼
去到試到岩為至......

淺綠色大把不過無晒95碼......

男仔款綠色都好多
黑色就小量囉.....
因為我主要簡女子款男仔款有咩尺碼無咩留意.....
最好打電話就近店問下最好架喇...
可以叫佢地留住貨...只幫你留2天..............

[ 本文章最後由 ho69591011 於 08-1-28 01:32 編輯 ]

大宅

有冇人買0左粉藍色可以post上0黎睇睇呀?

大宅

唔該晒~~~

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 01:30 發表

粉紅色我去度就一件都無囉...
http://im.store.uniqlo.com/goods/046865/item/12_046865.jpg?Mode=size1
淺綠色大把不過無晒95碼......

h ...

大宅

我今日買o左件黑色男仔款,多數size120,110仲剩返2件黑色,不過我個人覺得藍色果只質地靚d,但系女仔款,所以冇買,抵都幾抵,不過好似...
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

男爵府

原文章由 yonersy 於 08-1-28 01:37 AM 發表
我今日買o左件黑色男仔款,多數size120,110仲剩返2件黑色,不過我個人覺得藍色果只質地靚d,但系女仔款,所以冇買,抵都幾抵,不過好似...

好似咩呀????

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我估 .... 係未似垃圾袋呀 ??

我睇相有 d 似呀 ?? 希望仲有
pink 啦 ..... 明天打電話去問
下先 !

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 01:40 發表

好似咩呀????

男爵府

我都去買件比呀囡,明年著

男爵府

What color do they have for boy's?

原文章由 mankok 於 08-1-27 14:26 發表

男仔款唔及女仔款靓

大宅

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 01:40 發表

好似咩呀????

好似冇乜回彈性&吾夠膨脹,買返o黎c6仲話我俾人昆o左,d質感都吾似羽絨,又冇彈性,我覺得女仔款彈性&膨脹度都好d~~~原本想搵個sales問下充絨量幾多&咩絨,不過兜o左幾轉都吾見有sales?-( ?-(不過又幾抵,而且兩面都著得

[ 本文章最後由 yonersy 於 08-1-28 09:56 編輯 ]

男爵府

yonersy 你個件係邊間shop買

伯爵府

我星期六早上開電腦一見到e 個Topic, 中午放工第1時間 去到又一城 點知失望而回 , d 料 5似有羽擁 , 摸上手好似件羽擁洗濕左 , 變一夠夠咁,好薄 成份我想信不多, 再加上最大只有130size , 別以為好大件係好鈿件咋 , 5似Bossinxxd size, 我小朋友剛剛4歲 屬於瘦仔1名 如果入面着件厚衫都穿不到 , 後來係無買到 lu

希望各位如果想買既話, 真的要想清楚一點 , 不要為個價錢吸引而去買

大宅

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 01:30 發表

我去到又一城..粉紅色就一件都無囉...
http://im.store.uniqlo.com/goods/046865/item/12_046865.jpg?Mode=size1
淺綠色大把不過無晒95碼.. ...

多謝報料,好詳細呀:mrgreen:

大宅

原文章由 topfish 於 08-1-28 09:21 發表
yonersy 你個件係邊間shop買

又一城~~~

大宅

原文章由 peckykoo 於 08-1-28 09:55 發表
我星期六早上開電腦一見到e 個Topic, 中午放工第1時間 去到又一城 點知失望而回 , d 料 5似有羽擁 , 摸上手好似件羽擁洗濕左 , 變一夠夠咁,好薄 成份我想信不多, 再加上最大只有130size , 別以為好大件係好鈿件咋 , ...

我都當買件普通衫o乍~~~個款ok啦,又兩面著

大宅

不過我見有件有條毛飛出o黎,我見到細細條ge毛,靚吾靚就吾識睇啦,我都吾知咩毛 ,不過應該吾會差去邊o瓜,絨可能就少d,冇o甘暖,都系覺得女仔款好d,如果吾介意,男仔著件藍色都ok,好過買男仔款果d(個人意見)

[ 本文章最後由 yonersy 於 08-1-28 10:41 編輯 ]

水晶宮

我上兩個星期買左件粉紅色比呀女,之前捻住買件普通綿褸比佢,
點知見倒出面好樣小小的都要兩三百,仲已經係減左價,
點知比我見倒呢件褸,個款真係好得,著上身都好靚,
我真係唔知佢係唔係Down架,因都係捻住以甘的價錢買件綿褸都要啦...呢幾日甘涷,呀女著呢件已經好夠暖,仲有小小修腰,
著左無甘論盡.
其實我覺得小朋友低冷程度好過我地,佢地成日都話熱

男爵府

我星期六在德福分店都見到男仔有好多,兩種色都有。而女仔只有藍色數量較少,而大size就更少了。(不過女仔款都幾靚)

我都覺得女仔款比男仔款似羽絨,本來都想買件男仔的,但確實真的不太像羽絨,跟我在羽絨店看的好大分別,我就覺得男仔款像普通 jacket 囉! 不過個款都好型仔的。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

pink ALL size .... sold out at kowloon
tong shop

原文章由 姑姑媽 於 08-1-28 11:05 發表
我星期六在德福分店都見到男仔有好多,兩種色都有。而女仔只有藍色數量較少,而大size就更少了。(不過女仔款都幾靚)

我都覺得女仔款比男仔款似羽絨,本來都想買件男仔的,但確實真的不太像羽絨,跟我在羽絨店看的好大分別,我就 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

TKO 都無啦 ...... 真係慢人一步 , 無哂
pink 啦 !!

首頁
12345...7

尾頁

跳至