自由報料

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

有無人報料太古仲有無, 我想買男仔, size 100.

大宅

我0岩0岩打晒電話去all shop~
全部都冇晒粉紅色喇~:-(
原來利舞台店冇賣童裝....

大宅

原文章由 CherryPiani 於 08-1-28 12:42 發表
我0岩0岩打晒電話去all shop~
全部都冇晒粉紅色喇~:-(
原來利舞台店冇賣童裝....

吾系o瓜,我琴日響又一城仲見到好多o波~~~
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 08-1-27 23:07 發表
我聖誕果時見199已經覺得好抵, 買左比亞囡
http://im.store.uniqlo.com/goods/046865/item/12_046865.jpg?Mode=size1
仲有呢件, 一見到已經好想買定比亞囝, 後尾比我老公阻止了, 但上2個星期減到149, 真係唔買唔得啦 ...

我買到綠色100 & 黑色95嘞,thx 高比借實物我睇

伯爵府

本來無打算買down jacket 比個女, 但我兩星期前行過見平平地咪買左, 應該隻色似湖水綠多d, 太古果間好多 110 & 120. 我覺得粉紅色嘛嘛地...

呢幾日著住都幾好睇

子爵府

豬, 你係咪兩件都買男仔短身款呀? 車, 咁Q我囡著住咋麻, 使鬼THX咩

伯爵府

好媽媽勳章

咁arm呀, 我又買左湖水綠果件120(0406大囡) + 95(0703細囡).

原文章由 醜樣豬 於 08-1-28 14:10 發表

我買到綠色100 & 黑色95嘞,thx 高比借實物我睇

[ 本文章最後由 easybring 於 08-1-28 14:21 編輯 ]

子爵府

原文章由 dorchiu 於 08-1-28 14:11 發表
本來無打算買down jacket 比個女, 但我兩星期前行過見平平地咪買左, 應該隻色似湖水綠多d, 太古果間好多 110 & 120. 我覺得粉紅色嘛嘛地...

呢幾日著住都幾好睇 ...

女仔通常鐘意粉紅色, 我個囡果件係佢自己揀, 佢一見到就話好鐘意啦

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 08-1-28 14:19 發表
豬, 你係咪兩件都買男仔短身款呀? 車, 咁Q我囡著住咋麻, 使鬼THX咩

係呀

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 14:20 發表
咁arm呀, 我又買左湖水綠果件120(0406大囡) + 95(0703細囡).

我兩件都係仔呀,綠size100(0507大仔)+黑size95(0704細仔)

伯爵府

好媽媽勳章

對於我地小b呢講, SIZE95 都好似大左d, 下年仲arm! 好抵呀!

原文章由 醜樣豬 於 08-1-28 14:42 發表

我兩件都係仔呀,綠size100(0507大仔)+黑size95(0704細仔)

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 14:56 發表
對於我地小b呢講, SIZE95 都好似大左d, 下年仲arm! 好抵呀!

著兩年好嘞,如果唔係就“慢高長大”架嘞:lol ,我大仔size100應該啱呱

伯爵府

好媽媽勳章

其實, 你大仔果件買110, 下年good fit(=我個大囡而家, 不過我買大d, 120都ok, 下年仲arm). 兩個一齊著, 妹妹再接手家姐果件.

原文章由 醜樣豬 於 08-1-28 15:04 發表

著兩年好嘞,如果唔係就“慢高長大”架嘞:lol ,我大仔size100應該啱呱

男爵府

請問妳係邊間買? 我個囝同妳個囝差唔多大(June 05), 100會唔會太大? 因佢依家著衫都係95jar wor?-( . 我唔預佢著2-3年架, 因為怕太大唔好睇. 我個囝唔係太高, 如果件衫太大, 衣不稱身, 怕會好似'無'大郎咁
原文章由 醜樣豬 於 08-1-28 14:42 發表

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 15:07 發表
其實, 你大仔果件買110, 下年good fit(=我個大囡而家, 不過我買大d, 120都ok, 下年仲arm). 兩個一齊著, 妹妹再接手家姐果件.

打咗去問無綠色110嘞:cry: 我都諗住細仔接手著,無謂浪費

王國長老

原文章由 雙子媽媽 於 08-1-28 16:17 發表
請問妳係邊間買? 我個囝同妳個囝差唔多大(June 05), 100會唔會太大? 因佢依家著衫都係95jar wor?-( . 我唔預佢著2-3年架, 因為怕太大唔好睇. 我個囝唔係太高, 如果件衫太大, 衣不稱身, 怕會好似'無'大郎咁
...

德福囉,我大仔E家都著緊95,但外套就會預大少少接袖著,因為佢個肚腩............

大宅

原文章由 雙子媽媽 於 08-1-28 16:17 發表
...

吾系好肉酸O架,預大少少咪當中褸著lor,我個囝都好細粒,著上去吾太寬,而且個袖可摺入去,ok架
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

男爵府

前幾日我係太古買左件size 100粉綠溝藍色, 粉紅色就真係冇咁靚(我個人認為)仲有好多size 110, 120, 你地可以去睇睇.

伯爵府

好媽媽勳章

我亞囡105cm高, 著120都唔大, 只係隻袖要摺一下.

男爵府

太古有無男仔款? 我原本打算今日lunch去, 點知有野engage, 如果仲有, 我拿拿聲聽日去look吓.另想問吓2歲女仔應該買咩size? 我想買件比我姪女. thank you
原文章由 hellovibe 於 08-1-28 16:47 發表
前幾日我係太古買左件size 100粉綠溝藍色, 粉紅色就真係冇咁靚(我個人認為)仲有好多size 110, 120, 你地可以去睇睇.

首頁
23456...7

尾頁

跳至