自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 08-1-27 23:07 發表
我聖誕果時見199已經覺得好抵, 買左比亞囡
http://im.store.uniqlo.com/goods/046865/item/12_046865.jpg?Mode=size1
仲有呢件, 一見到已經好想買定比亞囝, 後尾比我老公阻止了, 但上2個星期減到149, 真係唔買唔得啦 ...

我買到綠色100 & 黑色95嘞,thx 高比借實物我睇

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 08-1-28 14:19 發表
豬, 你係咪兩件都買男仔短身款呀? 車, 咁Q我囡著住咋麻, 使鬼THX咩

係呀

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 14:20 發表
咁arm呀, 我又買左湖水綠果件120(0406大囡) + 95(0703細囡).

我兩件都係仔呀,綠size100(0507大仔)+黑size95(0704細仔)

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 14:56 發表
對於我地小b呢講, SIZE95 都好似大左d, 下年仲arm! 好抵呀!

著兩年好嘞,如果唔係就“慢高長大”架嘞:lol ,我大仔size100應該啱呱

王國長老

原文章由 easybring 於 08-1-28 15:07 發表
其實, 你大仔果件買110, 下年good fit(=我個大囡而家, 不過我買大d, 120都ok, 下年仲arm). 兩個一齊著, 妹妹再接手家姐果件.

打咗去問無綠色110嘞:cry: 我都諗住細仔接手著,無謂浪費

王國長老

原文章由 雙子媽媽 於 08-1-28 16:17 發表
請問妳係邊間買? 我個囝同妳個囝差唔多大(June 05), 100會唔會太大? 因佢依家著衫都係95jar wor?-( . 我唔預佢著2-3年架, 因為怕太大唔好睇. 我個囝唔係太高, 如果件衫太大, 衣不稱身, 怕會好似'無'大郎咁
...

德福囉,我大仔E家都著緊95,但外套就會預大少少接袖著,因為佢個肚腩............

王國長老

原文章由 akalbb 於 08-1-29 10:00 發表
有邊度重有95 size 號男仔綠色呀? 請報料, thanks!

德福我尋日買咗黑色95 &綠色100,你要打落去問問,

首頁

尾頁

跳至