想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

藍色小雨

你記得我嗎
你話你老公出差,我叫你雪丁丁的
上次我老公都有雪$500買個保險
如有新鮮丁就不會用雪丁
醫生話新鮮丁會好點
如你下次驚佢嚮醫院緊張
上環有酒店,租1晚等佢朝早出完貨搭的士上瑪麗
加埋雪丁,甘就1定安全啦
你唔好再 佢啦,我唸佢好自責
你反應甘好下次1定得
可能你BB想出年出世 ,放輕鬆
唔好唔開心,下次得架啦

原文章由 Ahbemama 於 08-1-26 19:14 發表
我記得我造IUI時, 要喺排卵日的早上我老公要留精, 雖然最后都留倒, 但佢話好大壓力, 有時冇就冇!!!仲惨過考試!

男爵府

小雨

乘小巴落黎你會見到有幾間酒店,你下次留意下啦
我老公都常日出差.但佢好緊張,佢會盡量交新鮮野
雪丁做保險,上次雪左都無用
你老公有打機嗎,psp 可以download 好既日劇幫下手
其實我地受皮肉之苦,佢地交丁都有壓力
你要鼓勵佢,比信心佢下次加油
你function得甘好,下次1定得,唔使擔心
等你好消息

原文章由 藍色小雨 於 08-1-28 17:31 發表

我記得你上次同我咁講過, 我仲有同老公講, 問佢洗唔洗雪定, 佢話唔洗上去出差, 我未無講提咯 , 點知原來佢係緊張大師, 下次除左雪,都學你既提議, 係出面租一晚酒店, 等佢可以送我入院之後, 回去酒店到搞搞,.....經 ...

男爵府

你唔鬧佢已經好好,仲想呵呵呀,太貪心:lol
我有bb要照顧,唔會SO 佢啦
佢甘鍾意打機,由佢日打夜打,
到時唔會哦佢啦:lol

原文章由 藍色小雨 於 08-1-30 17:30 發表

一知道就來要番工, 個心好唔舒服, 結果都病左, 搞到今日先正式上班, 心情好了少少, 先記得隻c6果日係醫院搞到流晒血既事, 一直都無理佢, 又無問佢點鬼樣, 前日先問左佢一句, 又比佢有位丙番我啦, 話我咁耐先關心佢 ...

首頁

尾頁

跳至