跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 月希 於 08-1-28 09:33 發表
係丫...不過有d bb"ou"出牙ou好耐架..好似我仔咁..ou左4個月先出牙

下,月希要"ou"成四個月呀,我個仔而家"OU"左一個月都未見有牙出,成日又扭計,又唔食野如果要成四個月未好難捱囉

大宅

下,咁我咪有排捱,佢而家成日都發脾氣,點都唔食奶,見到佢瘦晒真係担心:cry: :cry:
奶奶話兩隻或者四隻牙仔咁出d bb身體會好d,佢話我姑仔果個一隻一隻出成日病喎,希望亞B唔好一隻一隻出啦

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 11:07 發表
我個仔由一出世就開始流口水, 都要到六個月先出牙, 不過除左流口水之外, 仲可以睇下佢係咪好想咬嘢, 我個仔依家就係放乜落口都想咬, 咬住仲要拉出黎咁...尋日見倒佢上排門牙旁邊出第五, 第六隻牙啦, 希望又有一段時 ...

我仔仔係三個月開始流口水,我唔知佢係咪由果時開始"ou"牙,我奶奶就話佢今個月開始疴牙仔屎,而家先開始"ou"喎,
你有冇開暖氣比bb呀,我仔仔一定要暖love love先訓得耐架,所以呢幾日都開暖氣比佢

大宅

原文章由 月希 於 08-1-28 11:24 發表

比糊仔佢食囉..我仔未有食都食糊仔架..土多啤梨,蕉,薯蓉,蘿白蓉果d都冇問題
佢地ou牙好like咬野..d牙肉重鬼咁好力添

我都有比糊仔佢食呀,可能係原味,佢初初都食架,食食下又唔食,而家試下買其他味比佢,希望佢會食啦
係呀,佢而家d牙肉真係好鬼好力呀,前兩日比片橙佢,諗住佢咬唔爛唔怕啦,點知佢咬斷左,嚇到我死死下,而家都唔敢比佢食野啦

大宅

原文章由 小瑩子 於 08-1-28 11:29 發表

有呀, 開左暖氣啦... 睇黎今晚又要同佢加多張被至得...
如果疴牙仔屎, 都應該差唔多見倒牙架啦, 你個仔見唔見倒牙肉有白色?

就係仲未見有白色野囉,所以担心佢有排"OU"

首頁

尾頁

跳至