想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章

排卵後14日,應該今日due。紅啲深粗,但綠d幾日前驗到淺線到而家都係淺,棒棒今日有色但淺。上網睇其他JM綠d會一日一日加深,我排後14仲咁淺。有冇JM試過咁?

珍珠宮

引用:排卵後14日,應該今日due。紅啲深粗,但綠d

原帖由 SmallRiceBB 於 14-09-14 發表
排卵後14日,應該今日due。紅啲深粗,但綠d幾日前驗到淺線到而家都係淺,棒棒今日有色但淺。上網睇其他JM綠 ...
通常過due date先明顯加深,再睇睇

大宅

引用:排卵後14日,應該今日due。紅啲深粗,但綠d

原帖由 SmallRiceBB 於 14-09-14 發表
排卵後14日,應該今日due。紅啲深粗,但綠d幾日前驗到淺線到而家都係淺,棒棒今日有色但淺。上網睇其他JM綠 ...
我都係過晒due day好幾日都勁淺,但bb都,唔洗擔心

男爵府

玩具勳章

引用:Quote:原帖由+SmallRiceBB+於+14-09-14+發

原帖由 megng888 於 14-09-14 發表
我都係過晒due day好幾日都勁淺,但bb都,唔洗擔心
希望我bb都加油!一日一日加深。又驚自己諗得多大壓力影響左

男爵府

回覆:SmallRiceBB 的帖子

直情諗多咗啦,醫生都未睇,睇醫生confirm bingo 夠7weeks 去照閃閃,唔好再驗6d啦,始終1,2蚊條既貨,見有線就
Ok la, 何必咁玩自己

男爵府

玩具勳章

引用:直情諗多咗啦,醫生都未睇,睇醫生confirm+

原帖由 ddbb0099 於 14-09-14 發表
直情諗多咗啦,醫生都未睇,睇醫生confirm bingo 夠7weeks 去照閃閃,唔好再驗6d啦,始終1,2蚊條既貨,見有 ...
可能同第一胎唔同,今次乜感覺都冇。我會學乖乖等。

大宅

回覆:今日due, 似化學懷孕嗎?

我好像你情況,但昨日due, 今日已經去醫生到驗,已經確實左

男爵府

玩具勳章

引用:我好像你情況,但昨日due,+今日已經去醫生

原帖由 KLC1357 於 14-09-14 發表
我好像你情況,但昨日due, 今日已經去醫生到驗,已經確實左
咁我都約醫生驗下先

首頁

尾頁

跳至