跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

選擇性地民主, 開放!!!:tongue: :tongue:

別墅

回覆 #342 chinatea 的文章

我重來無話佢地淫亂,我只係話要為自己的行為負責,如果我兒女大個點,我直情用LEE個案例話佢知,LEE個WORLD你唔保護自己,無人可以保護你

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-1-28 13:34 發表
先有+0,之後有搖搖,而家又到孖女阿gill。

+0被迫,搖搖被偷拍,情有可原!
阿G自願,自作賤,與人無尤!

[ 本文章最後由 viewer 於 08-2-11 20:46 編輯 ]

別墅

"不雅照片事件,隨時删除"????又無相删除咩,咁樣做,只會令網民對自稱的受害人更反感,只係討論都唔得,怕無面又何必做,佢仍繼續娛樂事業証明佢都唔係真係重視LEE 樣嘢,戲行,戲行

民房

假設性所有相片係假既,why...無藝人協會出黎大聲講野?!
唔出聲即是默認啦!如果相片係事實,應該整個娛樂圈既人心知肚明,大家想想,早十幾年前劉?玲被姦事件上巳憤怒整個娛樂圈既人出黎遊行,今次發生這件淫照事件,why...無人出聲...即係真定假...????就又你地去判斷喇!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

一失足成千古恨, 遺臭萬年. 之後不論佢哋有幾長命, 都會不斷無休止地比人重覆提起問起, 萬劫不復...唉...

首頁

尾頁

跳至