跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實唔係返唔返工問題而係你要点样用d時間.得咪去吓街,visit吓d幼兒園,找些目標,唔好淨係湊仔.有時太多時間会亂想嘢o架,記住開心mama才有開心babyo架

子爵府

原文章由 avisf 於 08-1-28 14:01 發表

我都驚自己會掛住個仔,不過成日困住,真係幾唔開心,睇睇o下d post都流眼淚.
我都有間唔中放低個仔自己行開o下,但係所有朋友日頭都返工,所以我都係只可以一個人行o下,又或是一個人做gym.:cry: ...

你唔慣吧,我个妹都係咁(she is a full time mom also).个个星期都等星期日,因為我地会返阿媽度打牌,佢先冇咁悶.慢慢会慣o架啦!加油

子爵府

原文章由 朗仔媽 於 08-1-30 13:42 發表
我覺得而家已經開始俾說話你聽,幾時先聽完呀??
不過你要有心理準備就算你返工,到時都會辛苦架,因為放工之後返屋企一樣要照顧亞B,所以可能仲辛苦過依家,不過就可以做自己鍾意嘅嘢囉!
如果唔放心俾工人揍,屋企會唔會有其他人可 ...

Agree.

I have to work. 62, 99, my Dad & Mom all cannot help me. I have to rely on the domestic helper. So far she is OK. She loves baby and is very hard working. Everyday, I have to go to market after work. At night, I will take care of CY on my own. I do not ask my DH to sleep with CY. Moreover, CY wakes up many many times each night and I have to attend to him . Its really not easy.

Having said that, I still appreciate very much to the full time mom as I really could not be the full time mom. I would rather work. Cheers to full time mom

首頁

尾頁

跳至