嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

唔洗擔心, 我諗孖B應該開刀會好架, 我對都係上,下格,醫生都話咗要開刀架啦!

原文章由 gozzila 於 08-1-28 13:45 發表
轉瞬間...我家下31w3d啦! 星期五果日照完, bb佢地仲係好舒服咁橫卧向我肚到, 醫生話其實d位都定得咁上下(因我對b係上下格), 睇我個款都係要開刀多....一聽完之後....唔知點解有d忐忑不安既感覺 ...

珍珠宮

Hi gozzila,

我果對就係埋一面, 真係好係瞓上下格床咁囉! 你諗住係邊到生呢, 如果係私家老公可以入去架, 我就未知會係邊到生, 但就一定係開刀囉, 都係睇亞B想點, 如果佢地太早就一定係威記生囉! 所以都未知!!

原文章由 gozzila 於 08-1-28 19:07 發表

好多謝你地既鼓勵, 可能咁大個女未試過要入手術室啦, 又唔會有老公陪, 所以有d驚......

bigbighei,

咁對上下格得黎會好似我咁嗎? 佢地兩個係尖頭倒腳咁向我個肚裡面架.. ...

珍珠宮

Hi Gozzila,

我係威記同私家都有BOOK 到, 只係唔知孖B想係邊度出世啫!
總之希望佢地生性啦, 唔好咁早出嚟就得啦,最好就硬係足月啦

原文章由 gozzila 於 08-1-29 19:19 發表

bigbighei
你仲未念去邊生? 你幾多週呀家下? d私家好full喎, 你唔好拖太耐呀!

我就 ...

珍珠宮

我 BOOK 咗 養和, 因我個醫生係香港區架!

原文章由 jessieyeung 於 08-1-30 13:58 發表
咦, bigbighei, 你book左邊間私家呀? 我都book左浸會, 以家浸會屯院兩邊一齊檢查. 如無意外, 我會去返浸會生. 應該係三月中至三月尾.

珍珠宮

ahno313

我4月係養和生咗啦, 當然肉痛啦, 但為咗要揾番自己個醫生開刀,安心D,我真係好唔想比一個自己唔係咁熟既醫生開刀,當然政府醫院都有好好既醫生,但要撞彩囉, 所以 都冇辨法啦! 我用咗十幾萬呀!

原文章由 ahmo313 於 08-7-16 14:56 發表

我都book咗浸會生呀, 但真係好貴呀, 最少要5萬生一個, 我要9月頭交訂呀, 依家仲諗緊, 咁貴你唔肉痛呀??

首頁

尾頁

跳至