自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

原文章由 1928mickey 於 08-1-28 15:48 發表
咁多節日, 我最唔喜歡都是過年:;pppp:

ME TOO........:;pppp: :;pppp: :;pppp:
年三十: 男家, 仲要唔可以帶囡囡走, 因食完飯回到家都12:00, 其實所以節日都要在99家渡過, 極度討厭, 我都有家人的
年初一: 天水圍>>>將軍澳(99家)接囡走, 應該下午>>>男家舅父(TKO)>>>男家伯父(彩虹對上D居屋>>>娘家(KF)
年初二: 可能在家陪囡玩
年初三: 又要回將軍澳(62生日), 又要放低囡囡
年初四: 不用湊囡, 所以大班朋友上大佛

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

初一奶奶跟住阿媽再去埋我外家 D 親戚度團拜攪足一日, 如果初一唔去奶奶度就會初二去度, 之後先至再去 D FD 度.... 之後每日都很無聊, 又無 $$ 去旅行, 係屋企度食共瞓....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

JJA,

唔該晒. 如果唔係太凍, 我諗住今個星期日去同個仔去下.

原文章由 JJA 於 08-1-28 22:24 發表
LongRyan,
睇1套4D, 如冇記錯應該係$60呀!e+睇完 keep 住票尾好似有得免費玩1個 sport game。
至於sports games 呢,我果時就問櫃枱d職員有乜優惠,佢先至攞張 coupon 出黎比我地話$90玩哂5個 games, 如果唔係就單玩1個g ...

珍珠宮

畀面勳章

初一拜年,初二去旅行5days:tongue: 阿囡最開心

首頁

尾頁

跳至