婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

agree,比著我,有仔之後梗係想有個女(雖然無得"簡")

原文章由 CONNIE546 於 08-1-29 14:59 發表
你的99真係過分woo,有一個仔仲唔夠?

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 tokwawan 於 08-1-29 15:28 發表
to: JK923,

無, 佢得2個仔, 但佢同我講, 生細仔之前, 陀過2個女, 但因知道係女, 所以落左,...佢又話, 因為佢生仔,所以佢係郷下好受人敬重...仲同我講女人要咁樣才有人敬重..:tongue: ...

你99真係衰到頂點, 咁都好意思話比人知, 佢唔識醜我都唔識啦..
佢自己咪又係女人, 咁佢阿媽咪又係生左佢出黎..
做人做到佢咁, 叫佢快d死左佢算啦... 唔死都冇用...
仲要叫你生二個仔, 食屎啦佢, 有乜資格呀, 再嘈幫個仔改姓丫嗱... 真係賤到出汁...

別墅

原文章由 tokwawan 於 08-1-29 15:28 發表
to: JK923,

無, 佢得2個仔, 但佢同我講, 生細仔之前, 陀過2個女, 但因知道係女, 所以落左,...佢又話, 因為佢生仔,所以佢係郷下好受人敬重...仲同我講女人要咁樣才有人敬重..:tongue: ...

咁樓主真係要問下你99 "點解佢阿媽又會冇落咗佢(你99)既?"
D咁既......係唔係人黎架?!

複式洋房

原文章由 晞玥 於 08-1-28 19:02 發表
就算點都唔應該搵個仔黎出氣掛?嗰個自己親生仔黎架嘛,當佢係出氣袋咩家陣!
你老公喺呢件事上面有冇出過半粒聲先?
佢咁唔鍾意你串佢阿媽,咁唔該叫佢出句聲叫佢阿媽講野唔好咁過份or收嗲先囉!佢唔係咁樣講野你都唔會嬲 ...

係呀,有咩事都唔應該打BB出氣.
佢自己都應該知自己亞媽為人係點啦,仲敢打BB來出氣? 係我實鏟死C6呀!好彩我果件99唔敢惹我.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

原文章由 cchingmom 於 08-12-10 21:26 發表

俾我就唔會叫佢去死,我會怳佢長壽千千萬萬歲,但佢啲仔女就正常,等佢次次白頭人送黑頭人,做老妖怪!

好毒 不過又啱晒啲衰人

樓主你99都痴根(SORRY真係忍唔到要咁講), 我知你平時同佢唔啱, 但你都肯見佢, "回答"佢"問題"已經好好, 對住啲咁人(乜佢配稱為人咩?)真係睬佢都有味.

點解你唔索性答佢係女呢(雖然未知)? 可能你太好人唔想佢咁快失望(或者煩你), 我就唔係咁好喇, 6299越恨孫仔, 我明知係都唔講, 佢哋成日一口咬定係仔(話有咩特徵, 其實係自己恨到發燒), 我就偏偏話「似女多啲喎」 激吓佢哋.

最憎啲人重男輕女, 冇女人(生bb)又點會有男人?

[ 本文章最後由 方麗娟 於 08-12-11 16:25 編輯 ]

禁止訪問

大宅

有陣時頂個99唔順,我都句句串佢。有咩野2公婆傾好佢,你個佬唔應該拎個仔出氣囉!你99個種,食古不化,就算生女,你2公婆都會好錫B女,洗乜理佢!

首頁

尾頁

跳至