興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我而家用緊S2,想換電話.見屋企人都用緊note3都無乜問題,但同時又上網見好多人話G3好正.我以前就好抗拒LG,因為load得又慢,又lag機.
但係LG近年出嘅G ,G2呀呢個系列聽講幾好.大家又覺得我應該買note3定G2好?比下意見丫><因為呢2部都好似差5多價錢,又或者有無其他4000幾嘅選擇係好架?

男爵府

回覆:三叔note3 vs LG G3

水貨 LG G Pro2
最平$2600 16g, $3000 32g
5.9\" ips mon, 3g ram
用左~3個月,無得頂!

大宅

引用:水貨 LG G Pro2 最平$2600 16g, $3000 32g5

原帖由 jjjbaba 於 14-09-14 發表
水貨 LG G Pro2
最平$2600 16g, $3000 32g
5.9" ips mon, 3g ram
係邊度買水貨信得過?可否PM地址比我Thx

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:jjoanne0626 的帖子

我之前同你一樣對lg 機麻麻. 自佢g2後. g3仲正. 都由碌2轉g3. mon 色,影相效果(無偏色),系統設定比3星都user friendly

別墅

引用:我而家用緊S2,想換電話.見屋企人都用緊note

原帖由 jjoanne0626 於 14-09-14 發表
我而家用緊S2,想換電話.見屋企人都用緊note3都無乜問題,但同時又上網見好多人話G3好正.我以前就好抗拒LG,因 ...
兩部都用緊。。。色就g3正好多。但好快無電

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:三叔note3 vs LG G3

百老x 惠信有promo, 好多機減過千, g3最新, 韓制, 但我冇用

首頁

尾頁

跳至