夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 小柏媽媽 於 08-1-28 17:34 發表
信我都一早寫過,講都講過,但佢睇左都唔出聲,又唔見佢有咩表示,只係唔出街!

其實你係咪想c6 say sorry,"tum"返你,你條氣先順d?
如果你c6不嬲都唔做e樣野ga,你咪出聲同佢講lor,你好想自己老公"tum"返自己,好過你次次傾親都摷返以前sms ga野出黎講,好傷感情,而且你c6e+唔出街,唔出聲,其實我唸佢係想件事快d淡,但可惜佢自己又唔道歉,又唔識"tum"返個老婆,做老婆ga你,當然唔開心la,如果你仲想一齊ga話,試下唔好再提件事la

大宅

原文章由 小柏媽媽 於 08-1-28 17:46 發表
我諗我係想佢”TUM”番我,但佢真係冇做!佢冇同我SAY SORRY,佢只係話佢知佢做錯,叫我唔好再提呢件事!點解我成日講,係我想知道點解佢要甘做?因為佢話我冇理佢,人地對佢好!如果唔大家講清楚,個問題仲會不停甘循環! ...

咁已經好明顯la,既然佢認左,又講左點解會咁做,咁仲唔清楚?你試下平心靜氣,唔好再提sms la,問下你c6 覺得你點唔理佢,既然佢咁對你講,你就要問清楚c6,你忽略左佢d乜,做補救,但亦要同c6講,有d咩野唔開心就大家坦白,有咩事希望搵你e個老婆,唔好搵其他人,男人就係咁慢慢傾,好快搵到解決方法,係咪剛生完bb,你掛住湊bb,小左理c6呢?你唔想再次發生e d問題,就要好好咁傾 ,男人就係咁,一旦同老婆出現左問題,就唔識解決,e個時候最脆弱,一有女人自動送上關心,就好似口渴左好耐咁...明唔明呀?幾忙都要比返時間同c6 好好相處

大宅

原文章由 Vca 於 08-1-28 18:11 發表

你想佢氹你又好,同你say sorry 又好...
點解你唔同老公講呢? 兩公婆冇乜唔講得?
不過咁喎~ 係咪佢咁做咗你條氣就真係會順番先??

雖然老公係做錯咗,但你都要檢討吓自己有冇忽略老公~
既然佢已經唔再同果個人聯絡... ...

冇錯呀,男人有時都會好細路仔,我地做左媽媽ga會成熟好多,但做左爸爸ga c6,唔好睇佢地男人老狗呀,佢地都要人"tum" ga ,有時真係覺得湊緊一大一細

首頁

尾頁

跳至