跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因我在BK討論區看到有些媽咪所講的教材中有D唔好有D都ok,但我又想買給BB,所以我例出有以下幾個教材,請各位媽咪比比意見及提供價錢啦!
1) Your baby can learn
2) Noddy English Word
3) English Time
4) GC Phonics Kingdom
5) Disney
Thanks!:lol

複式洋房

Hi jackie lau2000 & suee,
你哋所買的教材貴唔貴?能否報价給我。
我只知道English Time一套要成$50,000以上實在太昂貴了 買唔起及唔知好唔好。
而且我身邊的朋友都不主將買。但我又担心BB英文唔好,加上我英文是有限公司。
請比比意見,thanks!

複式洋房

Hi Jackie lau2000,
其實English Time好唔好用呢! 你買了邊pack呀!當時嗰sales介紹我一大套分4個不同主題,你能否介紹給我你所買是什麼pack?另請問GC Phonics Kingdom好唔好用呢! 是否學併音呀!價錢貴唔貴?
Thanks!

複式洋房

唔該晒你!:lol
麻煩你提供你嗰sales比我,thanks!
同時GC Phonics Kindgom我都想買,有冇sales介紹吓!
thanks a lot!

複式洋房

收到你資料啦!thanks!
洗唔洗達你嗰大名介紹呀!:lol

複式洋房

Hi Jackie Lau,
話時話你都有買到"Your baby can learn"這套教材,請比吓意見。
Thanks!

首頁

尾頁

跳至