跳至

首頁

尾頁

大宅

除了Noddy English world 我其他都有...每個topic 都唔同用法嫁..

原文章由 sylvia360 於 08-1-28 17:12 發表
因我在BK討論區看到有些媽咪所講的教材中有D唔好有D都ok,但我又想買給BB,所以我例出有以下幾個教材,請各位媽咪比比意見及提供價錢啦!
1) Your baby can learn
2) Noddy English Word
3) English Time
4) GC Phonics King ...

大宅

Sylvia360

我買English Time時, 只係$24,000咋...我幫你買我個Sales 好似有得分開買嫁...當時我沒有買Baby Pack嫁..

原文章由 sylvia360 於 08-1-29 16:24 發表
Hi jackie lau2000 & suee,
你哋所買的教材貴唔貴?能否報价給我。
我只知道English Time一套要成$50,000以上實在太昂貴了 買唔起及唔知好唔好。
而且我身邊的朋友都不主將買。但我又担心BB英文唔好,加上我英文是有限 ...

大宅

Sylvia

GC Phonics Kindgom - 平靚正.

English Time - 我只買Main Programme, 因當時可分開買德育, 而我個Sales 好好人地唔建議我買晒, 因可後加 (有需要時)..當然一次過買會平多些, 但最近要好用嫲....其實我都覺得貴, 但市面上只有Disney同English time..我唔選DWE, 因太貴,同唔想比Cartoon 人物我囡囡學..而English Time 會比較新的, 有Computer, virus,...同埋最緊要有大細楷學呀..我有個朋友只用DWE, 個囡4歲了還要學返細楷...

每套教材都有佢獨特之處,所以你要選擇適合自已的教材...

原文章由 sylvia360 於 08-1-30 10:30 發表
Hi Jackie lau2000,
其實English Time好唔好用呢! 你買了邊pack呀!當時嗰sales介紹我一大套分4個不同主題,你能否介紹給我你所買是什麼pack?另請問GC Phonics Kingdom好唔好用呢! 是否學併音呀!價錢貴唔貴?
Thanks! ...

大宅

緊係當然可以啦:lol ...我係大客仔來嫲...
我叫 "Jackie Lau"

原文章由 sylvia360 於 08-1-31 10:32 發表
Hi Jackie lau2000,
收到你資料啦!thanks!
洗唔洗達你嗰大名介紹呀!:lol

首頁

尾頁

跳至