想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

3/9做咗第3次IUI…19/9係due date…由3號晚開始塞小白球…8/9同12/9分別打咗針…我知打咗針後可能紅d結果唔準…不過我覺得好似怪怪咁…8同12號打完針…理應紅d會深色d…但又冇喎…直至到尋日14號…打完針既第2日…check紅d突然加深…忍唔住check多次綠d…好似見到有控…頭先再check…紅d條對照線淺色咗…好似同檢測線既色接近…而綠d既控又好似明顯咗…究竟係針藥問題定叫緊糊呢??

複式洋房

回覆:係咪叫緊糊?

紅d紀錄-1

複式洋房

紅d紀錄-2

別墅

回覆:係咪叫緊糊

綠d見到有控喎
隔多幾日過左due day再驗啦!

男爵府

Iui打針用紅d會好唔準咖,放鬆心情等派彩 ☺

複式洋房

你打的是pregnyl? 體溫呢? 我也是iui等bingo 中。

複式洋房

希望今次係真啦~!!因為今個cycle好辛苦…day 3開始就打針…打到day 21…谷咗3粒大1粒細…3/9中午做IUI時醫生話未排…要我5個鐘後再返去照…其間排咗卵…痛到我行都唔想行…做完IUI既第5日…開始覺得有d反胃同頭暈…初時以為係塞小白球既副作用…近呢幾日個胸谷到好大同痛…下腹又keep住陰陰痛…又胃痛…總之週身唔舒服…如果真係唔中…我諗我會好失落~!!

複式洋房

回覆:HM1205 的帖子

我唔係打呢種…我打Ovidrel…同埋我無check體溫呀…只係之前一直check紅d…係呢幾日覺得好似有d唔同…所以心血來潮驗埋綠d

複式洋房

引用:希望今次係真啦~!!因為今個cycle好辛苦…d

原帖由 Vickybebechu 於 14-09-15 發表
希望今次係真啦~!!因為今個cycle好辛苦…day 3開始就打針…打到day 21…谷咗3粒大1粒細…3/9中午做IUI時醫 ...
点解會痛到行唔到路嘅? 不如你打去問姑娘D藥/針會否影響綠D結果啦!

複式洋房

複式洋房

回覆:HM1205 的帖子

平時我都有排卵痛…今次唔知係咪谷得多咗…因為之前最多試過有2粒…可能一次過排咗3粒先咁痛卦

始終未到due date…都唔敢打返去問姑娘

大宅

引用:紅d紀錄-2+ +

原帖由 Vickybebechu 於 14-09-15 發表
紅d紀錄-2
你係未用同一個兜驗晒兩支棒棒?

複式洋房

回覆:Mrsrainbowlee 的帖子

今朝係用一個大少少既膠杯裝we we之後…再倒一部分we we去另一個膠杯…同一次既we we分兩個杯驗…然後分隔等結果

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

加油

複式洋房

請問綠d夠深…可以用棒棒驗未呢?雖然Due date係19/9…但呢幾日個胃好痛…想check咗先去睇醫生(因為唔知去睇普通科定婦科好??)

菩提子  綠D有淺控WOR  發表於 14-9-17 12:47

複式洋房

引用:希望今次係真啦~!!因為今個cycle好辛苦…d

希望今次係真啦~!!因為今個cycle好辛苦…day 3開始就打針…打到day 21…谷咗3粒大1粒細…3/9中午做IUI時醫 ...
Condg 近日有都有想呕的感覺又有小小云但真係好小好小希望bingo la

複式洋房

回覆:Vickybebechu 的帖子

我忍唔住用咗棒棒驗…都已經見到positive…打返去婦科到…個姑娘話IUI打針會影響結果…仲話胃痛幫唔到我…叫我去睇普通科

複式洋房

咁樣都唔算Bingo??

Nicky1129  直頭中咗啦*^O^*  發表於 14-9-19 16:59

大宅

引用:咁樣都唔算Bingo

原帖由 Vickybebechu 於 14-09-17 發表
咁樣都唔算Bingo??
梗算啦

複式洋房

回覆:tt007 的帖子

但我同姑娘講星期五先due date…但今日已經check到…佢竟然話打針會影響結果…唔通一定要到due date驗到先叫bingo咩?!不過姑娘千叮萬囑我一定要去睇普通科…同埋要話比醫生知做過IUI treatment

首頁

尾頁

跳至