跳至

首頁

尾頁

大宅

是不是$138 x 2 & bb $35,明天入錢嗎$

男爵府

係咪仲有人未過數呀??

原文章由 angelhon 於 08-3-4 17:46 發表
我地要於三月頭確定人數及先付$3000訂金
請大家必須於4/3/2008(下星期二)前存入你團費的總金額到
HSBC: 556-5-063814 Hon Ching Man

入數後請pm我 (angelhon)
參加人數(大人/小童同價及0-3歲BB)
入數的金額
付款日 ...

大宅

係呀....不過唔等喇~~
------截------

PAID人數:38位+15B=53人, 而成團人數要55人,
人數不足須補車差每個$35
現我們需補$35x2位/15個[email=family=$5@family]family=$5@family[/email]
所以當天每家庭需補多$5

決定上車集合地點 (稍後才通知具體詳情及時間):
a) 觀塘
b) 荃灣
c) 屯門

參予家庭:
1) shirleytong28 (2位+1B) ------ (a) PAID
2) MMLCY (1位+1B) ------ (b. 南昌/c.) PAID

3) vf2006 (2位+1B) ------ (b.荃灣) PAID
4) BChiMa (4位+1B) ------ (a) PAID
5) 蛋蛋媽 (4位+1B) ------ (a)
PAID
6) Lulu皇后 (2位+ 1B) ------ (b. 南昌) PAID
7) angelhon (2位+1B) ------ (c) PAID
8) MYLIM (2位+1B) ------ (a) PAID
9) swisslady (2位+1B) ------ (b. 荃灣) PAID
10) Leia (2位+1B) ------ (b. 南昌) PAID
11) patvicbb (2位+1B) ------ (b) PAID
12) anaBB (2位+1B) ------ (b. 荃灣)
PAID
13) motakmo (5位+1B) ------ (b. 荃灣) PAID
14) FannyLee1108 (2位+1B) ------ (c) PAID

15) pb12hk (4大+1B) ------ (a) PAID

原文章由 pb12hk 於 08-3-10 14:48 發表
係咪仲有人未過數呀??

大宅

留意集合時間及地點啦喂~~請各位安時出席, 餘時不候免影響行程, 請各位合作~~

決定上車集合地點:
a) 觀塘apm地下巴士站 集合時間9:45

(聯絡人: shirleytong28)
1) shirleytong28 (2位+1B) ------ (a) PAID
4) BChiMa (4位+1位+1B) ------ (a) PAID
5) 蛋蛋媽 (4位+1B) ------ (a)
PAID
8) MYLIM (2位+1B) ------ (a) PAID
15) pb12hk (4大+1B) ------ (a) PAID

b) 荃灣綠楊坊 集合時間10:30
(聯絡人: vf2006)
3) vf2006 (2位+1B) ------ (b) PAID
6) Lulu皇后 (2位+ 1B) ------ (b)
PAID
9) swisslady (2位+1B) ------ (b) PAID
10) Leia (2位+1B) ------ (b) PAID
11) patvicbb (2位+1B) ------ (b) PAID
12) anaBB (2位+1B) ------ (b)
PAID
13) motakmo (5位+1B) ------ (b) PAID
c) 屯門栢麗廣場地下正門 集合時間10:50

(聯絡人: angelhon)
2) MMLCY (1位+1B) ------ (c) PAID
7) angelhon (2位+1B) ------ (c) PAID
14) FannyLee1108 (2位+1B) ------ (c) PAID

請以上3位聯絡人幫忙作聯繫及點名工作; 如有需要, 請各自pm聯絡電話俾聯絡人啦~~

Yahoo天氣預報:
http://hk.weather.yahoo.com/detail.html
五天天氣預報
3月19日 (三)3月20日 (四)3月21日 (五)3月22日 (六)3月23日 (日)
天色良好
20-24 C
80-95 %

大致多雲,有霧及幾陣雨。 東至東南風2 至3 級。

天色良好
21-24 C
80-95 %

有霧及幾陣雨。日間短暫時間有陽光。 微風2 級,後轉東風4 至5 級。

驟雨
19-22 C
70-95 %

有薄霧及幾陣雨。 東風5 級,離岸間中6 級。

驟雨
19-22 C
70-95 %

大致多雲,有幾陣雨。 東風4 至5 級。

驟雨
19-22 C
70-95 %

多雲有雨。 東北風3 至4 級。

伯爵府

原文章由 angelhon 於 08-3-18 10:58 發表
留意集合時間及地點啦喂~~請各位安時出席, 餘時不候免影響行程, 請各位合作~~

決定上車集合地點:
a) 觀塘apm地下巴士站 集合時間9:45
(聯絡人: shirleytong28)
4) BC ...

angel, 收到, 我無得上msn同你哋吹水啦, 有咩正嘢記得pm我呀

大宅

係啦....唔見左你....點解架

仲想同你單聲先擺你上枱做聯絡人架....不過....知你唔會拒絕我既

原文章由 vf2006 於 08-3-18 11:18 發表

angel, 收到, 我無得上msn同你哋吹水啦, 有咩正嘢記得pm我呀

伯爵府

原文章由 angelhon 於 08-3-18 11:40 發表

仲想同你單聲先擺你上枱做聯絡人架....不過....知你唔會拒絕我既

尋日返到office就入唔到web msn, 可能比公司block咗

不過呢d簡單嘢, 我都做到既

男爵府

angel 唔該哂呀 你真係細心 仲copy埋天氣報告比我地.

原文章由 angelhon 於 08-3-18 11:40 發表

男爵府

蚊媽好可憐呀, 原來tmr得我一個單拖咋 .....你地最緊要睇到我喱咁hea嘅時候幫下我呀!mouth:

我而家唔知帶唔帶車仔好....

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

蚊媽, 仲駛講既, 我地更係會幫你啦, 車仔冇問題, 我c6一定幫你枱上枱落...包你唔會喱hea

原文章由 MMLCY 於 08-3-20 09:21 發表
蚊媽好可憐呀, 原來tmr得我一個單拖咋 .....你地最緊要睇到我喱咁hea嘅時候幫下我呀!mouth:

我而家唔知帶唔帶車仔好....

男爵府

尋日唔該晒禧禧爸同fanny嘅幫忙, 仲有應該係樂樂公公, 佢地好好心, 幫我推車同搬野搬上搬落, 真係辛苦晒佢地....thx...

仲有要多謝angel嘅飯餸, 蚊豬覺得好好味....

原文章由 FannyLee1108 於 08-3-21 00:42 發表
蚊媽, 仲駛講既, 我地更係會幫你啦, 車仔冇問題, 我c6一定幫你枱上枱落...包你唔會喱hea

首頁

尾頁

跳至