使用意見

跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

成功保存頭像囉喎 , 都係舊個張相既?
都係換唔到

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你睇下而家得未﹖
有時電腦會紀錄左你原來個圖,一時間未顯示到新既,過一陣就睇到架喇~
或者按「F5」(=重新整理),會即刻睇到~
原帖由 gor_c_nine 於 09-6-23 23:39 發表
成功保存頭像囉喎 , 都係舊個張相既?
都係換唔到

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

成功保存0左成兩日啦, 仲係舊相喎~~
點解呀~~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無試過按 F5

我見到你個頭像係戴眼罩既女女(?)
原帖由 ankle 於 09-6-24 10:48 發表
成功保存0左成兩日啦, 仲係舊相喎~~
點解呀~~

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

yes ar ~
why i can't see ?
原帖由 小草 於 09-6-24 11:42 發表
有無試過按 F5

我見到你個頭像係戴眼罩既女女(?)

侯爵府

我自己仲係睇到舊相

版主

咁試下清一清 cookie~
原帖由 ankle 於 09-6-24 13:52 發表
我自己仲係睇到舊相

侯爵府

試0左, 都係唔得喎???
原帖由 小草 於 09-6-24 14:11 發表
咁試下清一清 cookie~

版主

清完cookie,重新開機...
如果都係唔得,我真係
原帖由 ankle 於 09-6-24 14:17 發表
試0左, 都係唔得喎???

侯爵府

剛剛重新開機~
仲係舊照
原帖由 小草 於 09-6-24 14:31 發表
清完cookie,重新開機...
如果都係唔得,我真係

侯爵府

終於 睇到新相啦~~
好神奇呀~~
換0左三日先睇到~~

版主

遲到好過無到
原帖由 ankle 於 09-6-25 15:07 發表
終於 睇到新相啦~~
好神奇呀~~
換0左三日先睇到~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小草

請問如何 delete 大頭相 ?

thanks.

版主

delete 唔到喎~

不過可以用呢個 ↓ 代替大頭相,咪當取消左頭像囉~:mrgreen:

原帖由 newchun 於 09-7-14 12:54 發表
小草

請問如何 delete 大頭相 ?

thanks.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小草 於 09-7-14 15:21 發表
delete 唔到喎~

不過可以用呢個 ↓ 代替大頭相,咪當取消左頭像囉~:mrgreen:

thanks.

咁我搵張靚d相放.

複式洋房

ok 完全明白

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

小草~

請問點整到大頭照會郁? 用gif檔唔得, 其他人會郁既係用咩檔?

版主

而家大頭相唔支援 gif 檔~

我睇過有d會郁既大頭相係 jpg 檔黎架,但點解 jpg 檔會郁,我都唔知,我都想研究下 gif 檔點可以轉為 jpg 檔而又可以保留動態~
原帖由 TangTang 於 09-7-18 10:41 發表
小草~

請問點整到大頭照會郁? 用gif檔唔得, 其他人會郁既係用咩檔?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我見幾多會員都係整會郁既大頭相 以為你會知點整添 唔該晒 希望你快d知道點整教下我啦
原帖由 小草 於 09-7-18 13:40 發表
而家大頭相唔支援 gif 檔~

我睇過有d會郁既大頭相係 jpg 檔黎架,但點解 jpg 檔會郁,我都唔知,我都想研究下 gif 檔點可以轉為 jpg 檔而又可以保留動態~ ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我去到果版根本upload唔到張相,唔係大細,size問題,

我已經download其他會員張相來試,都唔得.... 可以怎樣呢
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

首頁
34567...12

尾頁

跳至