興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

7月份續約123, 見多野送, 點知冇樣野work。
1)送八達通sim card, 手機開左N手機開左NFC都完全嘟唔到。上LG 維修部問過, 已download左八達通apps都唔work。
2) 送wireless charger, 放左g3上去charger, 又係完全冇反應
3) 送G watch, 要拎上去維修部才能start up 隻g watch, 但又更改唔到時間
4) 又話咩wifi 熱點自己connect, 又係把鬼。
有冇G3達人可以教吓我。

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:beargarden 的帖子

我遲啲先轉123. 8達通sim 唔知

我有wireless charger 可以充琦到喎.

別墅

回覆:G3 用唔到八達通sim card

你有無dow八達通個個app?我用到呀。。。

別墅

引用:7月份續約123, 見多野送, 點知冇樣野work。

原帖由 beargarden 於 14-09-16 發表
1)送八達通sim card, 手機開左N手機開左NFC都完全嘟唔到。上LG ...
Wi-Fi就真係把鬼喇。而隻錶我尼上門市叫佢幫我整好晒先走。。。

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

無線叉電無問題 但我PERFER用條線叉 快D
嘟八達通無試過 答唔到你

珍珠宮

引用:7月份續約123, 見多野送, 點知冇樣野work。

原帖由 beargarden 於 14-09-16 發表
1)送八達通sim card, 手機開左N手機開左NFC都完全嘟唔到。上LG ...
1) 唔知。。因我冇upgrade 自己張sim card
2) 就肯定得, 因為我日日用(隔住個薄膠殼都charge到);但我不是用LG 原廠那款。。你那款是否跟机買的?
3) 就算唔講function, 單看外表, LG隻watch,我覚得唔夠靚
4) auto connect 係可以set 到的, 叫門市幫你搞搞la, 但如你不是停在一點上网就好難接收/connect 到law

伯爵府

回覆:LokYauYau 的帖子

請問你部wireless charger 是甚麼牌子? 邊樹買? 如唔方便在這樹講,可否pm me?

LokYauYau  你問我?  發表於 14-9-19 22:08

伯爵府

回覆:pooh仔 的帖子

喺呀.

但我按咗回鍵喎. bk又shock shock de

珍珠宮

引用:喺呀. 但我按咗回鍵喎. bk又shock shock de

原帖由 pooh仔 於 14-09-20 發表
喺呀.

但我按咗回鍵喎. bk又shock shock de
我喺衞X 買的。。當時賣2百尾

勝在直橫擺都得

pooh仔  thanks a lot  發表於 14-9-20 17:03

首頁

尾頁

跳至