跳至

首頁

尾頁

洋房

好驚!!好驚!!今朝起身去大便時見出血:cry: 因為我之前作小產,試過幾次出血,今次同以往唔同<希望啦>!!近日D大便好似石頭咁硬,唔知係唁係因為咁先出血呢?-( 您地有無試過呀?

大宅

你便秘啫, 快d飲多d水, 或者煲d木瓜百合飲下啦, 好好架, 你再係咁就會生痣瘡架喇

原文章由 mamiwing 於 08-1-30 03:45 PM 發表
好驚!!好驚!!今朝起身去大便時見出血:cry: 因為我之前作小產,試過幾次出血,今次同以往唔同!!近日D大便好似石頭咁硬,唔知係唁係因為咁先出血呢?-( 您地有無試過呀? ...

洋房

原文章由 queeniechan2004 於 08-1-30 15:54 發表
你便秘啫, 快d飲多d水, 或者煲d木瓜百合飲下啦, 好好架, 你再係咁就會生痣瘡架喇

咁都好d:-P 好多謝您呀queeniechan 不過我一日已經起碼飲10杯水!!我唸我敵唔過痣瘡架喇:-|

大宅

[quote]原文章由 mamiwing 於 08-1-30 15:45 發表
好驚!!好驚!!今朝起身去大便時見出血:cry: 因為我之前作小產,試過幾次出血,今次同以往唔同!!近日D大便好似石頭咁硬,唔知係唁係因為咁先出血呢?-( 您地有無試過呀? ...

有呀, 係頭2,3個月果時!天天都係咁.
跟住, 我飲多d水, 食多d菜, 同埋轉左食粒多種維他命丸.(醫生開既), 早, 晚一支鮮奶, 現在已沒有這情況.

禁止發言

大宅

原文章由 mamiwing 於 08-1-30 04:15 PM 發表

咁都好d:-P 好多謝您呀queeniechan 不過我一日已經起碼飲10杯水!!我唸我敵唔過痣瘡架喇:-|

你又唔好咁灰喎, 如果飲多d水都無幫助, 你要食多d生果, 總之盡量食d孕婦食得又通便既野啦, 如果你肯去做, 情況一定會改善, 你坐係度等生痣瘡, 冇人幫到你喎, 快d乖乖地食多d水果啦

首頁

尾頁

跳至