親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問橫琴口岸同橫琴碼頭喺咪喺隔離?我唔想喺長隆入面食晚餐

男爵府

slaomk 發表於 14-9-17 08:21
想問橫琴口岸同橫琴碼頭喺咪喺隔離?我唔想喺長隆入面食晚餐
不是
三個人, 一 條心

大宅

回覆 slaomk 的帖子

酒店食嘢唔錯,出去食嘢冇的士肯入返去除非任司機出價。

大宅

回覆:橫琴

我去完返黎啦,海洋王國入面食野都唔太貴,平過迪士尼,最後我都無出到去

大宅

引用:我去完返黎啦,海洋王國入面食野都唔太貴,

原帖由 slaomk 於 14-09-22 發表
我去完返黎啦,海洋王國入面食野都唔太貴,平過迪士尼,最後我都無出到去

...
請問值得去,好玩嗎?適吾適合10歲小朋友呀?

大宅

引用:Quote:原帖由 slaomk 於 14-09-22 發表我去

原帖由 phoebekk 於 14-09-24 發表
請問值得去,好玩嗎?適吾適合10歲小朋友呀?
岩玩,可以睇埋馬戲同玩埋海洋王國。如果我plan.我會經澳門入長隆第一日游水,睇馬戲,住長隆,第二日玩海洋王國,睇煙花,跟住book多夜珠海酒店,可以去埋按摩,第朝行地下步行街,再過澳門,去玩滑草,食埋葡國菜,返香港

大宅

引用:Quote:原帖由 phoebekk 於 14-09-24 發表請

原帖由 slaomk 於 14-09-24 發表
岩玩,可以睇埋馬戲同玩埋海洋王國。如果我plan.我會經澳門入長隆第一日游水,睇馬戲,住長隆,第二日玩海 ...
多謝你詳細行程,非常豐富!可惜我得兩天,想問水上樂園好玩嗎?聽講規模很細,就像一般泳池,如自遊行,套票貴嗎?大概多少錢/head, 謝謝解答

大宅

引用:Quote:原帖由 slaomk 於 14-09-24 發表岩玩

原帖由 phoebekk 於 14-09-24 發表
多謝你詳細行程,非常豐富!可惜我得兩天,想問水上樂園好玩嗎?聽講規模很細,就像一般泳池,如自遊行,套 ...
我book星期五係計平日價錢,船飛連酒店及早餐已經hkd 3200,無睇馬戲。自己上ctrip訂房。
我女只係加左一套來回船飛同酒店早餐,酒店餐廳好似未夠2歲已要收小童價。附近真係好荒蕪架,唔會見到有人行,住長隆佢包晒2日樂園門票同一日特快通道。
唔經澳門,可以坐直通巴上,好似180人仔來回,單程120

大宅

回覆:橫琴

我無去過其他水上樂園,但當上樂園當酒店送俾住客就還可以,要我俾錢,我就唔會去。我個人覺得同香港d嬉水池差唔多,係多d滑水梯同豐富d

首頁

尾頁

跳至