美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

真係發覺自己好敗家

不過支卸妝幾好用,一路卸一路free到係保濕

洗臉既我就覺得一般,好乾淨但有d乾

lotion唔洗講,一定大愛,有保濕收細毛孔同去暗粒好掂

milk就夏天用有d立,留返冬天用應該唔錯

grandluxe未用過(因為一支太貴,要成7xxx)而家set裝有6小支,期待效果

如果JM有用過,大家一齊分享下

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

yoko_hau 發表於 14-9-17 10:07
真係發覺自己好敗家

我都想買呢set, 你在counter 買架

男爵府

回覆:coo1068 的帖子

係啊,尖沙咀買$3900,平時一支lotion都$1800,又比自己說服自己好抵買

MEMEANDME    發表於 14-10-27 10:42

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

yoko_hau 發表於 14-9-17 10:56
係啊,尖沙咀買$3900,平時一支lotion都$1800,又比自己說服自己好抵買

...
你用左未, 效果點

侯爵府

環保接龍勳章

嘩.....好貴啊
等妳報告

侯爵府

回覆:又忍唔住買左set pola BA

想問各款產品有幾大枝?

Thank you

男爵府

其他都用左,就grandluxe今日第一次用,感覺好潤下,我用導入機導入去,導完見到光澤同白左,可能心理作用用多幾次再report

男爵府

引用:想問各款產品有幾大枝?Thank+you +

原帖由 ckm80 於 14-09-17 發表
想問各款產品有幾大枝?

Thank you
Cleaning and washing are 60g
Lotion is 120ml
Milk is 80ml
Grandluxe is 0.6g x 6

男爵府

回覆:onlam2005 的帖子

係啊,好貴如果唔係貪grandluxe有得試下,可能會買散裝

象牙宮

yoko_hau 發表於 14-9-17 12:00
係啊,好貴如果唔係貪grandluxe有得試下,可能會買散裝
grandluxe 是否果支7000元SERUM,超貴

侯爵府

真係發覺自己好敗家

我都未試精華sample呀~ 留返冬天先用~

你買呢set, ba有無額外sample送呀?

男爵府

男爵府

係啊,真係貴到個價錢真係說服唔到自己買

男爵府

引用:Quote:yoko_hau+發表於+14-9-17+10:07+真係

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
我都未試精華sample呀~ 留返冬天先用~

你買呢set, ba有無額外sample送呀?
有啊,送左set sample黑ba,紅ba,一支美白防曬,2小包重點美白比咁多野我試,想手攞我命

侯爵府

yoko_hau 發表於 14-9-17 13:57
有啊,送左set sample黑ba,紅ba,一支美白防曬,2小包重點美白比咁多野我試,想手攞我命 ...

都幾好喎, 我覺得重點美白好用, 諗緊買唔買多支~

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yoko_hau 發表於 14-9-17 13:57
有啊,送左set sample黑ba,紅ba,一支美白防曬,2小包重點美白比咁多野我試,想手攞我命 ...

好多野送啊!

瑪瑙宮

KAY+2 發表於 14-9-17 14:00

一支都用好耐, 你等十月生日有折至買啦!

瑪瑙宮

真係發覺自己好敗家

LOTION 同MILK個蓋就咁開,倒出黎用會倒多左出黎嗎?

男爵府

引用:Quote:yoko_hau+發表於+14-9-17+10:07+真係

原帖由 Pollyowen 於 14-09-17 發表
LOTION 同MILK個蓋就咁開,倒出黎用會倒多左出黎嗎?
倒到架因為有個孔,不過我之前有用,所以有個頭係度

男爵府

引用:Quote:yoko_hau+發表於+14-9-17+13:57+有啊

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
係啊係啊,試左精華,真係好神奇,今朝拎左黎導入,訓醒一教,白左超多,成塊面sharp,去印去黃好得啊你都快d試下效果

首頁

尾頁

跳至