跳至

首頁

尾頁

大宅

我日日都好夜訓, 因為好晏先起身 我開始發現bb半夜都係度郁黎郁去.............我係咪會搞到佢都夜訓埋???:cry:

複式洋房

原文章由 queeniechan2004 於 08-1-31 00:36 發表
我日日都好夜訓, 因為好晏先起身 我開始發現bb半夜都係度郁黎郁去.............我係咪會搞到佢都夜訓埋???:cry:

我都好夜瞓,我就成日返晏。有好多人都話有影响,唔知呢?

大宅

可以第時佢出左世都咁夜訓, 咁就大件事喇!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 Yuki_licenza 於 08-1-31 12:44 AM 發表

我都好夜瞓,我就成日返晏。有好多人都話有影响,唔知呢?

大宅

我平均3-4點先訓得著,不過5-8點就會醒得好密,到10-15點就最好訓啦!
如果天氣暖d可以訓梳化睇電視就會早d訓得著!

伯爵府

我有我仔果時都好夜訓~同埋夜晚係郁得勁d~唔知關唔關事,我仔幾個月大果時真係好夜訓

洋房

原文章由 queeniechan2004 於 08-1-31 00:36 發表

我平均每晚12點瞓,但係成日都醒,近來發覺個肚瞓到2/3點就會硬咗.重好緊,有時好痛:tongue: 您地會唔會??

大宅

我呢排多數都係11點左右訓著囉~但係就會3,4點左右去一次硃硃,阿B都會跟住醒架~所以呢,大家都唔好成日咁放訓呀~BB會跟我地既生活習慣架!

別墅

我都係平均每晚12點瞓!

有時都會覺得個肚硬咗, 問過醫生, 佢話係呀b郁嘅關係。不過我覺得個感覺好唔舒服。

原文章由 mamiwing 於 08-1-31 15:05 發表

我平均每晚12點瞓,但係成日都醒,近來發覺個肚瞓到2/3點就會硬咗.重好緊,有時好痛:tongue: 您地會唔會??

大宅

我未有bb果陣就1點幾先訓, 有左之後就盡量12點前!
我覺得可能真係有遺存架, 因為我阿媽係夜貓, 所以我同我家姐都係夜貓, 我地細個真係唔多願訓架,跟住我家姐兩個仔都係夜貓!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至