自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

e 個人咁快比人捉到, 係真唔係呀? 定係快d搵人平息件事咋。

子爵府

替死鬼啦....得12張就拉人

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

求其搵個人頂容咩易JAK

節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

好媽媽勳章

如果d相真係合床又點會搞到處長出黎講野咁嚴重,搵鬼信

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 angelsue 於 08-1-31 10:33 PM 發表
唔係上載,轉貼都有可能有罪,誹謗.

但是如果係真嘢 (相片)的話就另作別論
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珊瑚宮

原文章由 cocomummy 於 08-1-31 16:20 發表
e 個人咁快比人捉到, 係真唔係呀? 定係快d搵人平息件事咋。

是但搵個人頂住先,唔好比人 咁耐呀

男爵府

都唔知係咪求其特登拉個人來大吓我地啫~
等我地唔好傳來傳去...

水晶宮

畀面勳章

可能做下樣呢

大宅

回覆 #9 Vca 的文章

我地都係pm黎pm去啫.....都唔算係對公眾發報丫

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

原文章由 moontang 於 08-1-31 10:50 PM 發表
我地都係pm黎pm去啫.....都唔算係對公眾發報丫

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 purplewan 於 08-1-31 10:56 PM 發表

有人話有律師話pm唔係公眾發報ma

網 民 處 理 淫 照 可 能 刑 責處 理 方 法 : 瀏 覽
是 否 違 法 : 不 違 法
可 能 刑 責 : -

處 理 方 法 : 儲 存

處 理 方 法 : 轉 貼
是 否 違 法 : 違 法
可 能 刑 責 : 因 公 眾 人 士 可 以 接 觸 , 等 於 分 發 淫 褻 及 不 雅

處 理 方 法 : 物 品 電 郵 及 手 機 傳 送
是 否 違 法 : 可 能 違 法
可 能 刑 責 : 傳 送 給 朋 友 都 可 能 觸 犯 《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》 , 視 乎 發 放 數 量 而 定

資 料 來 源 : 資 深 大 律 師 湯 家 驊
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

伯爵府

係咪得12張相咁少ar

瑪瑙宮

好媽媽勳章

頭先睇新聞都話係好難去搵邊個係第一個
upload , 而家個個男子可能只係代罪都唔定 ?? 我始終估要放都唔會係 hk 放啦 ,去大陸或者其他東南亞安全 d 啦 !

係 hk 上次有人自稱 "白社會"都出樹
啦 , 唔會甘 stupid 啦?-( ?-( ?-(

原文章由 purplewan 於 08-1-31 22:55 發表
會唔會拉左都有新相, 有就真係...

子爵府

視 乎 發 放 數 量 而 定

原文章由 sonic04 於 08-1-31 22:59 發表
網 民 處 理 淫 照 可 能 刑 責處 理 方 法 : 瀏 覽

處 理 方 法 : 儲 存

處 理 方 法 : 轉 貼
是 否 違 法 : 違 法
可 能 刑 責 : 因 公 眾 人 士 可 以 接 觸 , 等 於 分 發 淫 褻 及 不 雅

處 理 方 法 : 物 品 電 郵 及 手 機 傳 送
是 否 違 法 : 可 能 違 法
可 能 刑 責 : 傳 送 給 朋 友 都 可 能 觸 犯 《 淫 褻 及 不 雅 物 品 管 制 條 例 》 , 視 乎 發 放 數 量 而 定

資 料 來 源 : 資 深 大 律 師 湯 家

[ 本文章最後由 viewer 於 08-2-1 00:40 編輯 ]

大宅

會唔會系一個局呀?聲東擊西!

首頁

尾頁

跳至