自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我又想要個EXCEL表呀, SEND埋俾我得唔得呀?!
THX

伯爵府

楊媽媽,

我都想要呀, pls. check pm la :mrgreen:

伯爵府

唔該晒楊媽媽!我用緊啦非常好用

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我之前都有諗過,但因為我成日都好大頭蝦,會唔記得mark,所以放棄無做啦

みんなで一緒に笑う

民房

回覆 #36 CAROL_CHEUNG 的文章

Carol,

Hi, Please email the excel file to me.
my email acoount is [email protected]

男爵府

一直有做....因為要睇餸食飯

別墅

楊媽媽,我都想要呀!可否PM埋比我呀!TKS.
學勤咪咪
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

公爵府

月希
忙到唔記得多謝你e左個表比我, 真係好有用, thanks again!

大宅

盤數係我老公做既
因為之前我入數佢覺得唔準確, 佢就用左佢既高科技整左個model
鬼死咁多條formular
只要平日keep住mark, 就會彈出大家有幾多錢剩, 我d生意都一目了然.....
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

THX

男爵府

[email protected]

THX
:-D :-D :-D :-D

大宅

無做呀....有粥食粥

子爵府

原文章由 502 於 08-2-5 16:38 發表

THX

我又要啊! 有冇人可以send比我呀?

Thanks!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

自從結婚之後就有mark數, 大大小小都有mark, 不過只係寫係d紙到, 都無諗過用excel係會方便d添~
我都想要呀, 可否給我呀?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

原文章由 晴B媽 於 08-1-31 22:09 發表
好懶, 唔想搞咁多野................無mark, 盡量慳得就慳

Me too.

男爵府

我轉左做全職主婦開始有mark,不過係毎個月mark。大約計到下個月個開支,等自己有個預算。不過我成日都会洗多左...係老公的零用倒扣比我
有時老公問点解我又無銭洗,我就会比本数簿比佢睇...但佢一定ng睇...話得得得我信你!:lol

我就鐘意落簿仔...日本出好多cash book都好得意好用的!:D
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

別墅

Hi CAROL_CHEUNG,

Please pm me the excel file, thanks!
我每個月的支出好多又好亂,另有無儲錢妙方呢?

原文章由 CAROL_CHEUNG 於 08-2-2 01:18 發表
我有個Excel for 家用,都好詳細.之前有個BK 媽咪send 比我.
有興趣請留E-mail.
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 熹媽咪 於 08-2-5 16:14 發表
月希
忙到唔記得多謝你e左個表比我, 真係好有用, thanks again!

收到又岩用就好...
我見send完都冇人回覆我收唔收到

不過有d數值位可能要自己set過喎..
有d係2位小數..有d係冇小數位 因為我set漏左..
但係d自動加數位..就全部都冇錯

首頁

尾頁

跳至