論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

男爵府

回覆:工人着性感睡衣

可能想攪你老公,小心

大宅

引用:尋晚佢沖完涼出黎着件粉紅色超貼身V領(露

原帖由 Superchu 於 14-09-18 發表
尋晚佢沖完涼出黎着件粉紅色超貼身V領(露“那“)one piece,我同老公仲係廳,我見到真係o晒嘴,完全唔知 ...
咁你老公咩反應?

翡翠宮

大宅

同佢講, 中國人社會家庭要檢點D, 即使係自己個女/仔响屋企都唔可以咁著, 亦為左避免不必要痳煩!

佢返到自己家鄉屋企就唔著都得!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買D平價T-SHIRT比佢當睡衣吧

Superchu  我見佢着睡衣都有着br   發表於 14-9-18 14:36
AK47AK47  到時佢可能唔著bra  發表於 14-9-18 14:24

男爵府

段顧佢有錢買性感睡衣,唔會無錢賣T-shirt,總之叫你C6小心啦,最好唔好畀佢地兩個單獨相處。

大宅

引用:Quote:原帖由 Superchu 於 14-09-18 發表尋

原帖由 bonboney_bb 於 14-09-18 發表
咁你老公咩反應?
扮見唔到

bonboney_bb  你老公好好笑  發表於 14-9-18 16:02
wcpcelia    發表於 14-9-18 15:01

大宅

引用:可能想攪你老公,小心

原帖由 3btsoi 於 14-09-18 發表
可能想攪你老公,小心
咁明目張膽??

大宅

引用:買D平價T-SHIRT比佢當睡衣吧

原帖由 wcpcelia 於 14-09-18 發表
買D平價T-SHIRT比佢當睡衣吧
我都諗住買d t-shirt比佢平時着

wcpcelia  買CHEAP嘢便可以  發表於 14-9-18 15:01

大宅

引用:段顧佢有錢買性感睡衣,唔會無錢賣T-shirt

原帖由 麻凡人 於 14-09-18 發表
段顧佢有錢買性感睡衣,唔會無錢賣T-shirt,總之叫你C6小心啦,最好唔好畀佢地兩個單獨相處。
...
我都唔明點解要着呢d

大宅

Superchu 發表於 14-9-18 12:43
尋晚佢沖完涼出黎着件粉紅色超貼身V領(露“那“)one piece,我同老公仲係廳,我見到真係o晒嘴,完全唔知 ...
我而家呢個工人係入屋當日我已經講明,夏天唔可以著貼身超細碼T,及露胸背既衫,之前佢問我,話太太平時屋企冇人可唔可以著背心衫,話因為好熱,我一口拒絕話唔可以,佢話點解唔得屋企都冇人,我話屋企冇人不如唔好著啦仲涼,佢唔出聲傻笑,跟住又駁我話,問過婆婆喎,婆婆話可以,我就叫佢月尾叫婆婆出糧比佢..真係火都來..我話一早講好左貼身細碼衫及露肉背心都唔可以著啦...頂~有病!

珍珠宮

淫賤!叫佢著多件衫,唔好冷親條lar!

子爵府

博抄~~

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆:Superchu 的帖子

我有次在街上見到個姐姐連bra都冇带添

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

話比佢聽, you are very ugly, don't wear like this. If you like to wear like this, don't work in this house.

因炒咗件肥廢人初來著件透明lace睡衣. 因Pa老人痴呆, 無理佢, 但我同媽覺得非常肉酸, 所以叫佢唔好著. 因D肥肉一舊舊

呢件野, 來混吉嘅. 沖完涼包條毛巾就咁行出來, 又比我鬧. Please wear clothes out. If you don't like to wear clothes, go outside and take out your clothes at the street, but you need to wear clothes in this house.

Sorry Mamm.

大宅

回覆:工人着性感睡衣

小心丫,佢可能特登引你老公,之后報警架!
我都有聽過呢啲事 ..

大宅

炒得

大宅

引用:小心丫,佢可能特登引你老公,之后報警架!

原帖由 jw101 於 14-09-18 發表
小心丫,佢可能特登引你老公,之后報警架!
我都有聽過呢啲事 ..
咁癲。。。

複式洋房

值情發姣啦!炒得!

首頁

尾頁

跳至