自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

大宅

係呀, 我回覆時係未有後來既相, 之後d相, 真係不願至評.......

原文章由 Carman_mami 於 08-2-12 22:19 發表

你更係未睇灑d相la,有d都同張小姐/陳小姐一樣望住鏡頭食蕉,重食到好肉緊ga,重有穿哩土內衣路點相,笑得好開心添

禁止訪問

男爵府

根本蛇鼠一窩

男爵府

廿幾歲人, 仲要係名人, 明知影得呢d相就有機會比人睇到架啦. 攪到今時今日咁, 佢自己要付好大既責任.

原文章由 jenny媽媽 於 08-2-13 00:17 發表

我覺得你好偉大呀!覺得佢好慘 佢有幾慘呀冇$開飯呀佢影得呢d相就要諗定後果架啦!冇得怪任何人既1個願打1個願捱要怪就怪自己點解當初肯俾人影呢D相 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

埋咩怨呀 最多咪拆夥 做得鷹王既員工純得去邊呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 野蠻仔 於 08-2-13 05:40 發表
根本蛇鼠一窩

阿sa慶幸自己d相未出

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

阿 sa 都冇野好睇啦 洗衫板 + 兩粒紅棗

原文章由 塵大聞 於 08-2-13 12:05 發表

阿sa慶幸自己d相未出
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

原文章由 esmehouse 於 08-2-13 12:04 發表
做得鷹王既員工純得去邊呀

agree

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

何止阿sa呀, 我諗佢個巴辣經理人一早"come"到佢傻啦, 玩仔玩到short咗, 累大家搵少好多錢。

[ 本文章最後由 Giant 於 08-2-13 13:54 編輯 ]
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

大宅

原文章由 EVA222 於 08-2-1 10:29 發表

無台型唔夠省鏡,紅得到算係奇蹟!唱歌無進步都可以拎到亞太乜乜獎,莫名其妙,對實力音樂工作者好唔公平,殘忍d講好想佢地收山好耐,搵左粉絲唔少錢,俾d有實力新血上位. ...

totally agree!!!!抵制亞嬌!快D收山!唔好獻世!扮純情呃細路!
乜野反對婚前性行為!俾人影個膊頭就喊苦喊忽!人生一大污點!唔知點面對小朋友同家長!咁而家自拍淫照俾咁多人睇晒全相又好意思厚顏無恥出來搵錢!!!收擋la!!!

乜野人仲會去睇佢地concert 呢???

珍珠宮

原文章由 esmehouse 於 08-2-13 12:08 發表
阿 sa 都冇野好睇啦 洗衫板 + 兩粒紅棗

寶石宮

如果唔洗比錢睇 concert 都應該都有人肯去既

原文章由 Bluecat 於 08-2-13 14:24 發表

totally agree!!!!抵制亞嬌!快D收山!唔好獻世!扮純情呃細路!
乜野反對婚前性行為!俾人影個膊頭就喊苦喊忽!人生一大污點!唔知點面對小朋友同家長!咁而家自拍淫照俾咁多人睇晒全相又好意思厚顏無恥出來搵錢!!!收擋la!!!

乜野人仲會去睇佢地concert 呢???

首頁

尾頁

跳至