使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

之前有嘢在放買,但屋企人話要現在唔買了。。。已編輯個post,但取消唔到d相,可以幫幫我嗎?thx!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

手機 upload 的,聽講無權限 delete 相

要搵版主 delete 的
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

回覆:Yubi.T 的帖子

oooooo怪唔得攪極都唔得啦!唔該哂丫!

水晶宮

回覆:boboblublu 的帖子

咁麻煩版主幫我del哂個post同相丫!係㩒入去我度最頂果個丫!thx!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

boboblublu 發表於 14-9-18 19:38
咁麻煩版主幫我del哂個post同相丫!係㩒入去我度最頂果個丫!thx!
二手市場嗎﹖可以PM通知二手市場版主,寫清楚想刪邊張相,請他代勞

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:咁麻煩版主幫我del哂個post同相丫!係㩒入

原帖由 boboblublu 於 14-09-18 發表
我幫你舉報咁

希望有版主幫到你

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

回覆:小草 的帖子

唔該哂丫兩位

首頁

尾頁

跳至