家事百科

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

price.com.hk果d信得過嗎?

大宅

回覆:qwe789 的帖子

要大公司有信心,買電器可以去亞細亞,
灣仔港鐵入口附近。

大宅

揾D多人幫襯既商鋪,而安裝費大致差吾多!

男爵府

引用:price.com.hk果d信得過嗎?

原帖由 qwe789 於 14-09-19 發表
選4,5星有信譽d, 我雪柜同煤氣爐都同price.com買,佢地有人要貨先叫行送,保養都係行我先同佢買, 買之前問清楚(利申我唔係打手,只係一個想慳錢c9仔)

水晶宮

qwe789 發表於 14-9-19 13:31
price.com 真係會找到平價, 亦是原廠可信, 但安裝費(特別是分体), 就好參次, 所以必須兩個價一同比較.

男爵府

回覆:請問邊度買冷氣及安裝平?

我之前在慳錢樂買,電器平,安裝費就同出要差不多

珍珠宮

price .com 邊間較可靠?

水晶宮

回覆:請問邊度買冷氣及安裝平

係啦!上次我打去price line 其中一間,問佢某抽油煙機幾錢,佢都吾知有冇答我,就cut 咗線。都吾知點?有冇边間係ok 架。

象牙宮

qwe789 發表於 14-9-19 13:31

買冷氣/ 家電... 行貨 提供保養.
安裝: 安裝技C, 手工, 方法各不同. 遇到求其形... 自己要參與.
安裝費 : 多數標準式.

我是網上購的. 之前是需時. 慳百元以上.

Fortress. broadway. sunning or
实惠/ 日本城/ 億記/ DSC /
留意下 似輪流做 promo. 同款. 本周 AB做. 下周 CD做.
和旅遊社, 團費模式 很相似.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至