使用意見

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如何將親子皇國收到的回覆同步到手機

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:zivspark 的帖子

裝app
Andriod/iphone/ipad各自有其合適版本之程式

複式洋房

我部手機與電郵及gmail同步,但唔知點同親子王國同步

大宅

引用:我部手機與電郵及gmail同部,但唔知點同親

原帖由 zivspark 於 14-09-19 發表
我部手機與電郵及gmail同部,但唔知點同親子王國同步
有同步咁勁抽

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

安裝親子王國app,app版同網頁版會同步。

複式洋房

回覆 小草 的帖子

請問邊度download,是否免費

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆 小草 的帖子請問邊度download,是否免

原帖由 zivspark 於 14-09-19 發表
回覆 小草 的帖子

請問邊度download,是否免費
你用咩手機?

上返google play:

親子王國 Baby Kingdom - Google Play Android 應用程式
https://play.google.com/store/apps/details?id=bk.androidreader

iPhone app store:
親子王國 Baby Kingdom on the App Store on iTunes
https://itunes.apple.com/hk/app/ ... om/id438404619?mt=8

下載吧

首頁

尾頁

跳至