跳至

首頁

尾頁

別墅

各位有無泰傭介紹呀?

我泰傭突然話要返屋企, 辭職呀!!!BB 8個月咋, 我又快搬屋, HELP!! 有無好工人介紹呀PLEASE!!:-(

男爵府

畀面勳章

我個工人話佢弟婦想做, 不過係philippino, 你會唔會考慮?

原文章由 jadeleejk 於 08-2-2 14:10 發表
各位有無泰傭介紹呀?

我泰傭突然話要返屋企, 辭職呀!!!BB 8個月咋, 我又快搬屋, HELP!! 有無好工人介紹呀PLEASE!!:-(

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

個泰傭會唔會趁你就快搬屋,就話辭職,搏你好似上次咁加佢人工留住佢架?

原文章由 jadeleejk 於 08-2-2 14:10 發表
各位有無泰傭介紹呀?

別墅

咁古惑? 我唔打算留佢喇, 咁麻煩! 不過真係呢個時間走, 好玩野!!

原文章由 welcome 於 08-2-3 00:09 發表
個泰傭會唔會趁你就快搬屋,就話辭職,搏你好似上次咁加佢人工留住佢架?

別墅

唔知佢識唔識煮飯呢? 我無所謂, 但我老公想搵泰既, 佢怕無啖好食!

原文章由 DalaDala 於 08-2-2 16:06 發表
我個工人話佢弟婦想做, 不過係philippino, 你會唔會考慮?

男爵府

畀面勳章

咁我就唔清楚啦, 佢話如果你有興趣, 可以比cv你。咁我都認為泰國人整野食會好d, 之前我都想請泰, 因為我地勁鍾意食泰國野, 但係你覺得佢地做野得唔得? 除左突然話走佬外...
但係佢有冇話點解唔做呀?

原文章由 jadeleejk 於 08-2-3 16:38 發表
唔知佢識唔識煮飯呢? 我無所謂, 但我老公想搵泰既, 佢怕無啖好食!

別墅

咁不如畀個CV黎啦, 睇左OK既我CALL佢?

做野好既, 不過態度唔好, 唔多POSITION自己係工人, 覺得自己叻呀, 唔憂無人請啦咁...不過又真係喝市D既.....佢話佢老公叫佢番去, 佢又掛住個仔(兩歲咋).....唔知真唔真啦, 但我自問對佢不簿, 唔止人工好D, 仲半年肥左成10磅呀, 如果辛苦既都無肥咁快啦.....

原文章由 DalaDala 於 08-2-3 17:40 發表
咁我就唔清楚啦, 佢話如果你有興趣, 可以比cv你。咁我都認為泰國人整野食會好d, 之前我都想請泰, 因為我地勁鍾意食泰國野, 但係你覺得佢地做野得唔得? 除左突然話走佬外...
但係佢有冇話點解唔做呀?

...

男爵府

畀面勳章

你pm個email add比我send比你丫

原文章由 jadeleejk 於 08-2-4 13:03 發表
咁不如畀個CV黎啦, 睇左OK既我CALL佢?

做野好既, 不過態度唔好, 唔多POSITION自己係工人, 覺得自己叻呀, 唔憂無人請啦咁...不過又真係喝市D既.....佢話佢老公叫佢番去, 佢又掛住個仔(兩歲咋).....唔知真唔真啦, 但 ...

首頁

尾頁

跳至