自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

引用:我信醫生被人屈

原帖由 winwingirl 於 14-09-20 發表
我信醫生被人屈
agree

大宅

swing1971 發表於 14-9-20 09:35
我都會信醫生,B6出名騙子多

X2

公爵府

年輕有為的醫生.收入非凡.前途光明.大把靚女排隊送上門LA....又點會對一名大肚婆有興趣呀 ?....吹脹 ! 咁就害左一名好醫生

禁止訪問

公爵府

咦.......港府不是早已宣佈左取消雙非嗎 ? 何來大6孕婦呀 ?

bertcat123  我都好想知  發表於 14-9-20 18:35

侯爵府

回覆:Q E「君子醫生」捲非禮孕婦疑案

點解咁蠢一對一?

大宅

大陸出名屈人最叻啦。仲要頂住咁q大個肚黎香港。目的清楚不過。擺明想呃香港身份証,繼而拎宗援。呢d人一生人就係生活喺偷呃拐騙既生活中。

撐蝗既人唔需要假正義話唔好一竹篙打一船人,話唔好歧視大陸人,唔好對佢地戴有有色眼鏡。

以前聽到有人話,大陸人喺街度見到有人暈低,其他人都唔敢去扶佢,因為驚反被屈。d細路仔又會無啦啦無踪俾人賣去做乞衣etc.

我唔想見到香港變成一個偷呃拐騙既地方,人與人之間完全冇信任。不過睇黎b4人滲透越來越勁。呢日離香港不遠。

我承認我係借題發揮,但每一次睇到呢類新聞就好嬲,好嬲香港點解會變成咁?

我係政治冷感,唔係懷念殖民地政府。我地呢d小市民只想過正常日子。但現實太諷刺,我地喺特區政府統治下,生活質素竟然比喺港英時代差。

依家商場,名店,連鎖店。日日都好似銀行擠提咁。強國人無處不在。佢地排名店,fine. 但生活用品,學位,樓都搶,然後又會成日聽到高貴既強國人話冇我地,你地班香港人食c啦。真可笑!

政黨賣港賊又高調賣港。

要大部份香港人真心proud of being a Chinese, 我諗等到人類絕種都未必能夠成真。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

又係b6, 如果個女人明屈個醫生,個醫生真係黑仔,遇著無良嘅大肚婆,正累人累物!

珍珠宮

明屈個醫生

珍珠宮

引用:Quote:Makeupforever 發表於 14-9-20 11:02

原帖由 小純純 於 14-09-20 發表
好難怪,公院連非本地人都要被迫做,忙到甩碌

希望今次事件,可以令醫生團結發起工業行動,不處理非本地 ...
非常贊成

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

新招數

大宅

我跟過醫生opd 有時女病人肚照超聲波醫生都會一個人照 因為朝早有成四百幾個症有排睇 d姑娘姐姐都踢曬腳 好難搵到chaperone 全程mon 住

study guide 都只係叫doctor ask for chaperone when doing breast and groin examination, not necessary for abd examination

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

D.big 6 仲係多到你唔信,我早幾日去攞出世紙,9成有鄉音,响QE,夾住我張床都係講鄉下話,超討厭

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

大宅

問題係個B6點樣落到香港? 3X WK 個肚, 入境處睇唔到定佢呃入境處? 佢係咪已經非法逗留??

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至