自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Congratulation!
Beside, miss u 2 very much:-(

大宅

thx!! 共有20個香港代表架,全部成績都好好

原文章由 mcyu 於 08-2-4 18:16 發表 勁呀.....爸爸一 定好開心..凍唔 凍 呀 ???

我打俾老豆,佢第一句講........咁跨張??....and then.....好開心....我地在延慶比賽,零下十幾度,無勇氣帶佢地影大合照,人多到6級樓梯排咗個semi circle,好佩服國內小朋友的毅力,露天排位超過半個鐘,wingwing好掛住d同學仔,星期5party好玩嗎?

Holiday,
多謝你在我身邊支持我呀!!我1個電話你已經好幫忙,衷心多謝你!!

[ 本文章最後由 5354 於 08-2-5 01:17 編輯 ]

子爵府

:-P 勁呀
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

原文章由 5354 於 08-2-5 00:08 發表
thx!! 共有20個香港代表架,全部成績都好好

我打俾老豆,佢第一句講........咁跨張??....and then.....好開心....我地在延慶比賽,零下十幾度,無勇氣帶佢地影大合照,人多到6級樓梯排咗個semi circle,好佩服國內小朋 ...

Last Friday's school party was good...all the kids enjoyed very much...we also worryied you and wing wing would get cold overthere too..

禁止訪問

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

好叻女呀~~~要繼續努力呀
みんなで一緒に笑う

大宅

原文章由 mcyu 於 08-2-5 10:48 發表

Last Friday's school party was good...all the kids enjoyed very much...we also worryied you and wing wing would get cold overthere too..

凍呀..........室外d相全部見唔到樣

大宅

多謝各位~~一次好好嘅經驗!!

首頁

尾頁

跳至