自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

拜年時, bb女就可以俾佢小手袋.....
bb仔可以用咩裝住利是呢?
背包好似太誇...bb都唔中意帶

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

通常佢地會比我keep, 返到屋企先比返佢地:-P :-P

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔會比囡囡(而家3歲幾)自己keep, 盞唔見啦 .

禁止發言

好媽媽勳章

禁止訪問

等待驗證會員

我會比佢自己羅住一陣,,通常佢會玩一陣就厭唔玩,,個時先幫佢袋好,,之後入番佢自己個acc:-P :-P :-P

大宅

但係d 親友一定係俾bb 架喎, 我即刻係bb手上接過利是好似唔係咁好睇....
bb衫仔嘅口袋又唔夠大.........點好呢......

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 頂級美人 於 08-2-5 04:24 PM 發表
但係d 親友一定係俾bb 架喎, 我即刻係bb手上接過利是好似唔係咁好睇....
bb衫仔嘅口袋又唔夠大.........點好呢......

唔會.... 通常我 D 親戚都會話比媽咪袋住好佢, 如果小朋友有袋仔就會叫佢放好唔好唔見.... 或者你買個男仔用的斜咩袋比佢自己咩住, 又或者有一個袋仔係你用黎放佢 D 利是但係放係你度....

珍珠宮

比完阿女, 即刻比番我袋喇.

別墅

我開左個基金戶口比bb... heehee~~ 等佢大個時可以滾多啲錢... haha~~

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我個袋!!!:lol :lol :lol
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

佢有個腰bag....放利是的..
返到home我就放佢放係pillow底...收晒就入銀行囉

大宅

腰包同男仔用的斜咩袋邊到有呀!!!!~~~

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 頂級美人 於 08-2-5 16:59 發表
腰包同男仔用的斜咩袋邊到有呀!!!!~~~

我仔仔果個係迪迪尼買架..係winnie the pooh公仔..後面有個包仔夠放紙巾同利是咁囉

幾得意架..可以斜咩(維尼好似樹熊咁攬實仔仔心口)...做腰包就係攬住條腰囉...

我仔就鍾意斜咩

唔記得講..如果唔係公仔...普通一個腰bag..係吉豬島我見過有

[ 本文章最後由 月希 於 08-2-5 17:17 編輯 ]

大宅

上年第一次過年,一個月都未有,所以全部人都係直接比我,上年都捐咗一半,今年都係照舊捐一半

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我個仔由小接轉交比我,到9歲都係咁,
之後我入落佢戶口,留番低$200 比佢買自己鐘意既野。

伯爵府

入佢戶口

大宅

等我一陣去disney專門店買先~~~

首頁

尾頁

跳至