自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

雖然我覺得主君同太陽襯啲, 但這對都幾襯呀, 希望成事!

趙寅成同孔孝真喺前日從泰國返到韓國之後,噚晚已經忍唔住又見面。

韓劇收視女王孔孝真之前宣佈同男友李鎮旭分手,之後同孔孝真合作完《沒關係,是愛情啊》嘅趙寅成,佢公司就喺孔孝真宣佈分手後,即刻話自己同女友金敏喜感情關係冇變,搞到唔少人都即刻對號入座,覺得趙寅成此地無銀,之後就傳出趙寅成同孔孝真戲假情真。

雖然傳出緋聞,但孔孝真同趙寅成都冇避忌,仲繼續如常同《沒關係》劇組係上周三起程到泰國旅行,當時「孔趙」就刻意避忌,盡量避免同場,不過都畀網民拍到佢哋係機場同行嘅照片。

而今日韓媒就有爆料話趙寅成同拍拖年半嘅女友金敏喜,最近已經分咗手,保持住前後輩嘅關係。消息傳出後,唔少人都覺得趙寅成同孔孝真因為拍《沒關係》集集咀關係,而咀出真感情,兩人最終都同自己嘅另一半分手,唔少《沒關係》嘅粉絲之前得知孔孝真分手後,都已經起哄叫孔孝真同趙寅成在一起,o依家唔知粉絲會唔會覺得如願以償?

不過趙寅成同孔孝真喺前日從泰國返到韓國之後,噚晚已經忍唔住又見面,仲被狗仔隊拍到佢哋去梨泰院咖啡店約會,雖然當時仲有其他朋友喺現場,但網民都覺得佢哋返嚟一日就即刻見面,想話冇嘢都幾難令人相信囉。

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:《沒關係》趙寅成 真係同女友沒關係 分手了!

係就好喇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章

希望成事……

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

大宅

睇完套劇都唔覺得佢地襯…
反而覺得外型上同蘇志燮襯啲

蜆介鯪魚球  agree  發表於 14-9-24 22:08

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章

禾呢禾呢硬係覺得趙寅成係

基民

貓頭雀  脂粉味重  發表於 14-9-24 21:35

禁止訪問

珍珠宮

我睇到第8集咋,未覺得佢地襯

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:雖然我覺得主君同太陽襯啲,+但這對都幾襯呀

原帖由 mickeyeva 於 14-09-24 發表
雖然我覺得主君同太陽襯啲, 但這對都幾襯呀, 希望成事!

simple is the best~

男爵府

引用:禾呢禾呢硬係覺得趙寅成係基民

原帖由 jodylulu 於 14-09-24 發表
點解呢?因為花箱店嗎?

珍珠宮

我覺得李鎮旭正好多

別墅

好似係劇組re u wor!挽著孔孝真果個咪係少女囉!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

覺得李真旭好惨
利申: 真旭粉丝

水晶宮

大宅

引用:禾呢禾呢硬係覺得趙寅成係基民

原帖由 jodylulu 於 14-09-24 發表
我都覺吖
哩套第一次睇佢嘅演出

Actions speak louder than works

伯爵府

韓媒影得真係似真有嘢喎
啲飯話佢地戲入面,對戲眼神啪啪聲好有火花喎,係咪真呢?

珍珠宮

如果係真就好啦!
我比套戲洗左腦了

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

侯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 jodylulu 於 14-09-24 發表禾

原帖由 芒果妹 於 14-09-24 發表
點解呢?因為花箱店嗎?
唔係,硬係覺得佢\"拿拿\"地果個字典寫呢一時唔記得天

mickeyeva  乸乸地!  發表於 14-9-24 22:10

首頁

尾頁

跳至