自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

公爵府

不嬲都好吾like佢。樣醜吾緊要,但佢成日以為自己好靚。又吾識做戲,如使待係女主角,我一早吾睇喇

bokit  好姣  發表於 14-9-27 00:46
catlover1026  雞味濃,男人受   發表於 14-9-26 14:19
杉浦太陽  總覺得佢有股b6味...  發表於 14-9-26 12:55
蜆介鯪魚球  到  發表於 14-9-26 12:22

伯爵府

畀面勳章

唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 bkfans123 的帖子

我覺得佢唔識做戲囉,所以唔多睇佢d戲

子爵府

回覆:真係吾like高ling的JM入黎

kiwimama  到x2  發表於 14-9-26 13:23

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

麻麻地

大宅

totally agree 權骨太大,一笑即刻變醜

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係麻麻地

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

剛剛想開post講。佢做乜我都覺得唔順眼。個樣完全係邪牌樣,做壞人都算喇,起碼入型入格。如果佢真係加入愛回家,我一定唔會再睇呢套劇!

ic34  同意  發表於 14-9-27 01:09

水晶宮

但真係冇解,撞鬼佢咁多男人覺得佢掂

Ladymama123  樓下中point  發表於 14-9-26 16:18
MrsWong  因為男人都中意姣婆!   發表於 14-9-26 15:20

翡翠宮

到到到~~~
剛剛先有個男同事話,點解佢個樣咁怪?!

我反而奇怪點解佢睇樣? 唔係睇身材咩!?

佢哈哈大笑話唔係個個男人都鐘意呢類女人........

男爵府

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我覺得佢好似冇~~~下巴咁

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

佢個樣好奇怪,唔明點解d人捧到佢上天

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

到。痴舌根。

男爵府

到到到 但我c6話佢係女神,救命

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

只可以話佢有佢嘅賣點,但事實覺得佢唔係靚

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我但真係冇解,撞鬼佢咁多男人覺得佢掂

原帖由 豬仔嘜 於 14-09-26 發表

但真係冇解,撞鬼佢咁多男人覺得佢掂
人地個波地好嘛

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆 bkfans123 的帖子

我都吾 LIKE 佢