自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔該晒 a961115,

我已經打咗電話叫佢fax俾我啦! 因為我成家都好鍾意食燒賣架, 不過佢話住宅就唔會送上樓, 要落樓取貨

原文章由 a961115 於 08-2-12 12:37 發表

咁妳要唸清楚啦~:mrgreen:
就算訂其他食物~
都有最低消費~
話哂佢主力做舖頭生意(批發)~

侯爵府

$180 min order

原文章由 SeanLee 於 08-2-12 23:26 發表
請問最低消費幾多呀?

侯爵府

我係tko站附近, 可以一齊訂

原文章由 jessieoh 於 08-2-14 10:02 發表

我住tko, 一齊share吖

侯爵府

$180 就見過的小食店有用呢間公司的

$100 就冇留意

你可以再等耐少少, 等多的feedback先決定啦

原文章由 rolandbb 於 08-2-18 10:18 發表

兩間邊間 d 嘢食好咪 d 呢 ? 有邊 d 最值得/好味呢 ??

侯爵府

多謝你分享呀! 你都買咗好多款試喎!

我淨係訂咗燒買同牛肉咋! 下次再試下其他先.

原文章由 mocha 於 08-2-18 12:33 發表
我訂$100果間..個sales 主動話佢地D燒賣唔得,$180果間會好D.所以冇訂, 我食過糯米慈,砵仔榚 (佢話每日新鮮做),不錯,唔係好甜.糯米慈幾軟身. 砵仔榚包裝好正,可以帶出街做小食.
咸肉糉,幾好味,4蚊隻都好大,當早餐食完 ...

侯爵府

贊成, 一於同佢講, 如果訂貨時講出我地係BK介紹嚟架, 就應該有折先得

原文章由 zitalin 於 08-2-20 11:57 發表
魚蛋(大)好味! 我都有訂, 不過未收貨!
間店要比折啦, 幾日之內多咗咁多媽咪幫佢宣傳!

[ 本文章最後由 諺諺mum 於 08-2-20 13:05 編輯 ]

侯爵府

為咗大家利益著想, 我啱啱打咗電話去問, 佢話負責人要下晝先返, 下晝先覆電話俾我, 收到電話後再通知大家.

希望可以得啦! 得大家食得開心的.

原文章由 諺諺mum 於 08-2-20 12:57 發表
贊成, 一於同佢講, 如果訂貨時講出我地係BK介紹嚟架, 就應該有折先得

侯爵府

係喎! 呢的樣唔應該係我做架喎,

a961115就由你同佢講啦!

原文章由 a961115 於 08-2-20 13:19 發表

嘩~佢應該比番回佣我至真

侯爵府

不如同佢講, 如果你唔打折, 我地班師奶就擺買

侯爵府

唔好意思呀! 幫唔到大家又幫唔到自己添!

負責人剛剛覆咗電話啦! 佢話唔好意思呀! 因為成本上漲都冇加到價, 如果再俾埋折扣就冇得做架啦, 佢非常多謝大家對佢的食物有興趣, 希望你地食得開心, 更希望大家俾多的意見反映比佢知喎!
(佢話其實佢地唔應該賣俾的散客架, 因為牌照不容的)

原文章由 諺諺mum 於 08-2-20 13:07 發表
為咗大家利益著想, 我啱啱打咗電話去問, 佢話負責人要下晝先返, 下晝先覆電話俾我, 收到電話後再通知大家.

希望可以得啦! 得大家食得開心的.

侯爵府

jessieoh,

真係唔該晒

今朝蒸咗燒賣俾亞仔做早餐, 我就啱啱吃咗幾粒, 都幾好味.

係超市買果的蒸起時會變得好大粒, 呢的就冇咁嘅現象, 應該係好現象來的

原文章由 jessieoh 於 08-2-20 17:12 發表

唔好咁講~ 唔該晒你咁抵得諗幫我地問就真

侯爵府

咁你今朝有冇沖埋壺靚茶飲呀?

原文章由 xl 於 08-2-21 11:05 發表
我琴日收到d貨la,今朝試左糯米雞,燒賣,粉果,叉燒包,糯米卷。全部都好味wor,真係冇介紹錯!

首頁

尾頁

跳至